Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zal mi ludzi z nadwaga nie mowie juz o otylosci

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie a wam ?

Gość gość
Mnie tez ale tylko tych co zmagaja sie z chorobami co pomimo wysilku i tak nic nie idzie ale takich jest maly procent , obzartusow mi nie zal

Gość gość
Takich jak ty starych i brzydkich!

Gość gość
Jestem szczupły, ale nie mam płaskiego brzucha. Mam malutką oponkę. Nie chcę chudnąć, gdyż klatkę, ramiona i biceps jest ok, a po co mam wyglądać jak człowiek chory na raka lub anorektyk? Facet nie może być zbyt szczupły. Według tabeli moja waga jest odpowiednia do wzrostu.

Gość gość
i gdy tylko jestem z moim facetem włóżku i orgazmu doznaje dobrze mi to czule i żalem pomyśle o otyłych-im tak dobrze nie jest bo nikt ich nie chce pieścić. żadnego nie podniecają

Gość gość
Mi przede wszystkim żal ludzi którzy wytykają osoby otyłe. A naprawdę współczuję ludziom chory,, niepełnosprawny,, ludziom którzy cierpią bo przeżyli wypadek...itd. Nadwaga czy choćby otyłość to nic przy takich problemach o ile ktoś jest w stanie o własnych siłach się poruszać.

Gość gość
Rzad PL wydaje mnustwo pieniedzy na takich ludzi i na choroby z tym zwiazane ludze z nadwago potszebuja duzo duzooooooo wiecej pieniedzy niz ludze chudzi obowiazkowo powinni byc leczeni pod rygorem kary wiezienia do lat 5 w przypadku otylosci 10 lat pozbawienia wolnosci

Gość gość
gość dziś Rzad PL wydaje mnustwo pieniedzy na takich ludzi x A powinien wydawać na walkę z analfabetyzmem. To znacznie gorsze niż otyłość.

Gość gość
GMO i te sprawy, syf w żarciu. Poczytajcie otym przez to wiel osób tyje

Gość gość
dokladnie , dzisiaj jemy swinstwa a wiekszosc ludzi nie stac na zdrowa zywnosc

Gość gość
A powinien wydawać na walkę z analfabetyzmem. x Wydaje ale jak pokazuje rzeczywistość jest to walka z wiatrakami ;)

Gość gość
Ja ludzi tlustych bym leczy skutki napewno bym mial na 100 % w oswiecimiu nie bylo pasztetow :D:D

Gość gość
Jak wam niewstyt wy grube tluste swinie !!!!!!!:>

Gość gość
w Oswiecimiu byli ludzie niedozywieni glodzeni ty nie wiesz o czym dziecko piszesz

Gość gość
A zebe bym wam dal do jedzenia ludzkie pasztety chodzace lochy nic nie warte zapasione kundle

Gość gość
Wlasnie oni powinni byc w Oswiecimiu tamch miejsce tluste swinie

Gość gość
gdyby nie oni nie miała bym takiej motywacji do zdrowego odżywiania. Czasem już nie mogę i mam ochotę kupić np . czekoladę ale jak zobaczę grubsza dziewczyne to nie mam problemu nie kupić jej

Gość gość
Wlasnie oni powinni byc w Oswiecimiu tamch miejsce tluste swinie x Zaraz zostanę wyzwana, ale niestety trocę w tym prawdy jest, oczywiście wyjątki są wszędzie, ale generalnie jesz dużo - jesteś gruby, jesz mało - jesteś szczupły/chudy. ja jestem bardzo szczupła i jem mało, choć kiedyś myślałam, ze jem średnio, nie mam zbyt dużego apetytu, są dni kiedy jem bardzo mało bo w ogóle nie jestem głodna, nie "kocham" jedzenia, chociaż lubię słodycze, dlatego to mit, że to od słodyczy się tyje. Znam takie osoby co twierdzą, ze dużo nie jedzą, to nieprawda. Oczywiście to nie jest kwestia kilku dni tylko permanentnego działania

Gość gość
popatrz sobie na ten topik z "modelkami" z zary to dopiero żal

Gość gość
nie- powinni żyć normalnie. Nikogo nie krzywdzą. Jak macie problem to wy idzcie do oświęcimia. Ich sprawa co jedzą a jeśli to choroba to każdego może spotkać

Gość gość
Ja bym ich przed smiercia wytapial zeby mogli sie przed smierca mogli cieszyc cierpieniem

Gość gość
Pasztety zrobcie cos dla swiata i pousypiajcie sie wy tluste kundle ludzkie smiecie nie chcemy was zywych za to chcemy was martwych :D:D

Gość gość
Osoby otyłe mają taki przywilej od losu że jak juz trafiają na kogoś kto chce z nimi być, kto je pokocha, zaakceptuje jakie są to znaczy że przyciągnęły do siebie wartościową osobę. Natomiast osoby szczupłe, piękne zazwyczaj przyciągajątych którzy mają inne cele wzgledem ich...

Gość gość
Mnie żal wielu ludzi, ale najbardziej chyba idiotów. Niepełnosprawność fizyczną, jeszcze można jakoś ogarnąć, ale otępienie i bardzo niskie IQ tego się już nie zmieni.

Gość gość
Nie interesują mnie, ich życie ich sprawa. Ale tylko wtedy dopóki: a) nie muszę z podatków płacić na ich leczenie (mówię o większości, nie o jakimś odsetku ktorzy przytyli z powodu choroby) b) póki nie czepiają się mojej wagi (mam niedowagę całe życie) x Dlaczego miałoby być mi ich szkoda? Są kowalami własnego losu, może czują się tak dobrze (aczkolwiek podpunkt a i b wciąż obowiązuje :P )

Gość gość
A pozatym pasztety to nie ludze i wolno ich zabijac nie powinno byc za to kary co najwiecej mandat do 50 zl

Gość gość
widac gosciu ze jestes malo inteligentnym idiota jak mozna porywnywac ludzi z oswiecimiem nie uczono cie w domu tolerancji szacunku do innych osob w zyciu bywa roznie poczekaj az sie zestarzejesz i przytyjesz czy wuwczas bedziesz tez tak myslał a iles ty to tych podatkow oddał bo sadzac z pisania niewiele napisz tak za 30 lat jak sam bedziesz chory niedołezny i gruby debilu

Gość gość
Ludze tluste nie maja prawa do zycia NFZ traci na nich wielkie bardzo wielkie pieniadze dlatego tez bowinno sie stosowac wobec nich eutanazie pozatym wzbudzaja zal i litosc

Gość gość
Ludzie grubi sa przewazniegrubi od dziecka , rodzice wpajaja takie nawyki zywieniowe niestety , sa ludzie ktorzy sie ' ogarneli ' i zadbali o siebie w doroslym zyciu ale wiekszosc pozostaje przy swoich nawykach i rozciagnietych zoladkach. Sa tez ludzie ktorzy w pewnym momencie zycia zaczynaja zajadac stres i niepowodzenia zyciowe ci ludzie powinni otrzymac pomoc .