Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan od ZD

Dla ludzi domagajacych się zabójstwa Kubusia i innych dzieci!

Polecane posty

Gość gość
Smutne...:( płakałam!

Gość gość
aborcja jest legalna prawie wszędzie, oprocz krajow trzeciego świata(w tym Polska).

Gość gość
Autorze ty debilu porownujesz urodzenie downa do zdrowej kobiety? Jakim trzeba byc downem zeby tak myśleć. Dziecko chore np down powinno byc usuniete do trzeciego miesiaca. Czy ktos pisal o usuwaniu ciąży w ósmym miesiącu? Co ty cpasz? Co innego jak kobieta usuwa bo nie chce dziecka a co innego jak dowiaduje się ze bedzie downem. My tu pisalismy ze jestesmy za aborcja jak lekarz przekazuje matce w pierwszym trymestrze info ze jej dziecko będzie downem. Nie pisalismy ze jestesmy za aborcja zdrowych dzieci !!!

Gość Pan od Downa
Ale chorych juz tak? Czy jest różnica między zabiciem Żyda a Polaka? Czy jest różnica między zabiciem białego czy czarnego? Czy jest różnica między zabiciem chudego i grubego? Czy jest wreszcie jakaś różnica między zabiciem dziecka w 3 tyg czy 8 miesiącu? JAKA JEST RÓŻNICA POMIĘDZY ZABICIEM ZDROWEGO A CHOREGO DZIECKA? Żadna bo to i tak jest CZŁOWIEK!!!!! CZŁOWIEK STWORZONY NA PODOBIEŃSTWO BOGA!! Ale ty nie możesz siebie nazwać człowiekiem!

Gość gość
Jak ty nie widzisz roznicy miedzy 3 tygodniem a 8 miesiącem ciąży to napisze tak z pustkami nie mam o czym pisać. Ty jesteś tym dziadkiem co zmarlo ci dziecko z downem? Najwyzsza pora udac się do psychiatry bo na starosc ci dekielek szwankuje Pozdrawiam

Gość Pan od Downa
ja nie widzę żadnej różnicy bo to że inaczej wygląda w 3 tygodniu a inaczej w 8 miesiącu nie jest żadnym argumentem bo ono żyje! To co noworodki tez można zabijać bo wygladaja inaczej niż 10letnie dzieci?

Gość gość
ja napisałam ze moim zdaniem dzieci z wadami genetycznymi należy usuwać do 3mc ciazy a nie ze należy zabić zyjacego juz Kubę bo co sie stało juz sie nie odstanie ale płód jak najbardziej bo to szkoda dla państwa

Gość gość
Cały czas popierałam mame Kuby, ale to co tu się dzieje to już przeginanie. Dziadku ( choc mysle ze to nie dziadek a mama Kuby) daj już spokoj, co?? Nie WYMUSZAJ na innych swojego punktu widzenia. To kwestia dobrej woli a nie krzykiem i opluwaniem myślących inaczej niż Ty, bo to juz się robi żenujące. Odpycha. Żegnam.

Gość gość
Matka sie wściekła ze nie tolerują jej cudownego dziecka. A moze jest zla ze państwo jej za mało płaci? Widac ze cos z nią nie tak powinna isc do psychiatry

Gość gość
Niestety, ale na to wygląda. Jestem zdziwiona tym atakiem szału.., bo inaczej tego nazwac nie można. Pozdrawiam.