Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wracam w sierpniu do Polski po 6 latach w UK.

Polecane posty

Gość gość
Ja za to widziałem pełno takich szmat jak Ty. Brzydkie, śmierdzące kapustą Polczyny. Murzyny i ciapole walą was na potęge. Wstyd sie przyznac do tego, ze takie pomyje pochadza z tego samogo kraju co ja. Tfuuuuu

Gość gość
gość dziś Smieciu ja juz bilet powrotny kupiłem, a ty zgnijesz w jukeju jako margines spoleczny, wylewając swoja żółc na Polske, jak to bardzo cie skrzywdziła. Nigdy do PL nie wrócisz, bo tam nie ma miejsca dla takiej patologii. Rozumiesz to? Jestes za głupia bytam mieszkac. Gnij w jukeju dzifko. xxx a ja zakazuję ci wracać szmato!!! mam w du/pie twój bilet!!! nie masz prawa wracać do Polski, skoro z niej wyjechałeś - i nic ci nie pomoże to, że plujesz na innych, którzy wyjechali - to nie daje ci prawa powrotu!!! zabraniam ci wracać!!!

Gość gość
Nie ma zadnej nagonki jest luz blues nikt ci na nic nie zwroci uwagi mam tuwielu znajomych jedyne co moze doskwierac to brak rodziny noi znajomych dla osob ktore nie potrafia sie integrowac... Wyjezdzac po doswiadczenie do uk w zawodzie przedszkolanki? K...a prosze cie marny adwokacino... 99% wyjezdza cos odlozyc lub po prostu zyc ... W polsce na to stanowisko przyjmuja swiezo po studiach be zadnego doswiadczenia jest to normalne poza tym jak ma sie doswiadczenue w pracy z dziecmi z uk do tejz uk jest lepsze czy co? W polsce nie mozna go zdobyc zwyczajnie sie zatrudniajac? Bo z tego co wiem to jako np kierowca tira szybciej znajdziesz wlasnie zatrudnienue w pl nizw uk podobnie pewnie jest w jej przypadku to logiczne

Gość gość
Czy to prawdę, że tego prymitywa(od zdychania w jukej) była partnerka porzuciła dla ciapatego? Stąd ta agresja, aż się biedak zaczyna już miotać. Swoją drogą porzucić dla ciapatego? Jeszcze porzucić partnera dla murzyna można zrozumieć, dopiero ona pikna.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Przede wszystkim don wasyl nie jest Polakiem, tylko jest cyganem - Rumunem, ktory mieszkal w Polsce.

Gość gość
Dobrze niech tu siedzi i pisze z rana pikuje gacie na magazynie wiec nikt nue musi cierpiec wysluc***ac jego skomlenia a po pracy tutaj non stop czyli tam gdzie jego cale zycie sie kreci iscie wirtualnie na 5 z+ P.s jego zona zostawila go dla ciapatego z prawdziwej milosci a to ze okazalo sie ze ma wiekszego bolca bylo tylko bonusem :D

Gość gość
Cześć. Oczywiście każdy zrobi jak zechce, wróci, albo i nie. I nic mi do tego. Ja tylko tak napiszę drobnym maczkie do każdego w WAS - NIE WRACAJCIE po PL z UK. Wróciłam z rodziną i BARDZO teg żałujemy. Jak tylko 1 osoba w rodzinie ma 3tys na rękę to nie przezyjecie, albo naprawde bardzo bedziecie ciac swoj budżet. Wiem co piszę!!!! tu jest zycie b. drogie (wiem co piszę!!!) Ja bardzo chciałabym wrocic, ale przez kilka najblizszych lat niestety nie moge. POMYŚL. Potem czesto jest już za późno....

Gość gość
W wypad z powrotem do swojego smierdzacego jukeju.

Gość gość
a ty wypad z dzialu 'poza Polska" trollu! chyba ze sam marzysz o wyjeździe lub byleś i nie dałeś sobie rady :D może stąd ta frustracja haha

Gość gość
Czyli tajemnica sie wyjasnila dlaczego ten nieudacznik calymi dniami na forum siedzi. To Cygan! Macie racje. Cyganie nie pracuja wiec by sie zgadzalo. Czasami pewnie pojdzie na jakies kradzieze a reszte dnia poswieca na trollowanie. Cyganie tez sa malo wyksztalceni bo ledwo koncza szkole jakakolwiek wiec tez sie zgadza bo po sposobie jego pisania odrazu widac, ze to niewyedukowany gniot!

Gość gość
Jakos to ty siedzisz calymi dniami a nie on. Cos szybko reagujesz na jego prowokacje. Ale najciemniej pod latarnia.