Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow

Polecane posty

Gość gość

Czy przygladacie sie tylko tym kobietom, ktore wam sie podobaja, czy brzydkiM tez? Chodzi o to ze dzisiaj stalam na przystanku i pewien chlopak jadac samochoden bardzo przygladal mi sie przez przednia szybe, a potem jak sie odwrocilam, a on przejechal to az obrocil glowe. Ubrana bylam raczej normalnie, ramoneska, jasna bluza, tenisowki i spodnie boyfrendy mocno opinajace moj zad :-) mam wlosy do lopatek w kolorze slomkowego blondu, raczej zle nie wygladam :-| o co mu moglo chodzic?

Gość gość
Pewnie mu wpadłaś w oko, albo podniecił się tym widokiem. Na mnie w styczniu w autobusie patrzyła się jakaś dziewczyna, czy tam kobieta, byłem z matką, a ona siedziała obok mnie i się lekko śmiała czy uśmiechała. Co to mogło znaczyć ? Nie wiem.

>>>o co mu moglo chodzic?<<< x A skąd my możemy to wiedzieć :D ? x Może przypominałaś mu jego babcię :D :D :D, x albo zwłoki, wystawione ostatnio w kaplicy :D :D :D.

Gość gość
Taa zwloki, wydaje mi sie ze nie bo zaczelam chodzic na solarium.. babci chyba tez bo mam 28 lat. A moze rzeczywiscie kogos mu przypominalam. Tylko nie zwloki i babcie i.... dziadka.

Gość gość
A pytanie bylo jeszcxe jedno procz: o co moglo mu chodzic. Czy przygladacie sie tylko tym kobietom ktore wam sie podobaja, czt brzydkim tez????

Gość gość
A czemu mam najeb... moze ty masz zadalam ciolku normalne pytanie buraku typowe dla kafeterii Jak cos nie pasuje to wypier.... z tego tematu. A czytac ze zrozumieniem potrafisz, chyba nie palanciwe!!!!!

Gość gość
Ja lubię sobie popatrzeć na kobiety, np na siłowni, ale tylko kontem oka sobie patrzę, a w myślach mam, jak by to z nią było :D Na brzydkie ? Jak muszę, to patrzę.

Gość gość
Sorry ale przypomniałaś mi ostatnio 2 laseczki. Gimazjalistki, które stały na przystanku. Miniówka, zmalowane że chyba pod wieczór tapeta sama odpadnie bez makijażu i każdy jeden się patrzy, nawet ja patrzyłam ha ha. Zal.

Gość gość
Naj****e masz ty ciole pierd.... jak nie pasuje temat nie wchodz! Tak trudno pojac, po co sie wypowiadasz w tym temacie jeb.... prawiku?! Masz kur.. jakis defekt ryja ze wyzywasz sie w internecie i wyzywasz innych? Zalozylam temat typowy dla kafeterii a tobie ch.. do niego. Kto cie frajerze ulepil i z czego?! Jeszcze raz chu. Ci w d**e i wypier....!!¡!!!!!!!!!!!!

Przyglądam się kobietom, które mi kogoś przypominają albo są dla mnie ciekawe (z różnych powodów - np. wyglądają oryginalnie w sensie pozytywnym albo wręcz przeciwnie). Innych powodów do przyglądania się kobietom nie mam, bo mnie nie pociągają :P

Gość gość
Czym ci przypomnialam te gimnazjalistki? Tym ze mialam boyfrendy (nie podejrzewam nawet ze wiesz co to) ramoneske, bluze i tenisowki, kolor wlosow cieply blond (tez pewnie nie wiesz jaki to kolor), na solarium zaczelam chodzic dwa tygodnie temu, wiec nie jestem ani blada ani zjarana, , makijaz to podklad troszeczke pudru, tusz, moze kredka na brwi, ale kazdy mysli ze nie mam makijazu, wiec napisz mi co cie sklonilo do porownania mnie do dwoch gimnazjalistek. Bo mi przypominasz gimnazjalistki brakiem umiejetnosci czytania ze zrozumieniem i tym typowym dla nich slowem. Zal. Nie pozdrawiam :-)

Gość gość
Ja lubię sobie popatrzyć na fajne kobietki, np na tyłeczek, dobrze ubraną, np wysportowaną. Na brzydkie raczej nie zwracam uwagi.

Wygooglałem rzeczone boyfriendy i może to one są powodem, zwykle oglądam się za osobami, którym spodnie wiszą na tyłku i zastanawiam się, co nimi kierowało, aby je założyć.

Gość gość
Inaccessible89 to jest normalna odpowiedz czlowieka z kultura, dziekuje. Czy to takie trudne odpowiadac bez wyzwisk. Nie, ale ze w Polsce poziom chamstwa jest na bardzo wysokim poziomie to mamy to co mamy!

Gość gość
Tylko ze moje boyfrendy nie sa bardzo luzne, na tylku i gornej czesci ud sa opiete troche nizej szersze. Raczej nie wygladam w nich jak facet

Gość gość
Chodzisz autorko na siłownię ? Ćwiczysz ?

Gość gość
Czym mi przypominasz. Poziomem inteligencji i infantylonscią. Trochę za dużo masz lat żeby takie głupie pytania zadawać. No i w tym wieku należy potrafić czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Zadalam tluku pytanie Ale nie takiemu chamowi Spadaj na drzewo wsioku!!!!!

Gość gość
Ty od gimnazjalistek wysililabys sie, chamom za odpowiedzi dziekuje. Myske ze ty tym gimnazjalistkom widziantm na przystanku nawet do piet nie dorastasz zazdrosnico. Co bolalo ze ma nie patrzyli a ciebie jak codzien wszyscy w dupsku maja?!

To jest forum. Musisz się liczyć z odpowiedziami dostosowanymi do własnego poziomu. Człowiek Z IQ szympansa potrafi się dostosować do odbiorcy... Ty niestety nie potrafisz. Twój płat czołowy podpięty jest nadal bezpośrednio do macicy... ...a twoje infantylne teksty nie nadają się nawet do czytania w kiblu....

Gość gość
Zadalam pytanie jakie chcialam, co jest z wami do ku...y nedzy, to wolny kraj i moge zadawac pytanie jakie tylko mi pasuje, ty mozesz ten temat zignorowac. Nie poczulabym sie urazona, ale nie ty musialas tutaj wejsc i dosrac w typowy polaczkowy sposob. Bo dzien bez dosrania dniem straconym co?! Jesli ktos mnie atakuje, obraza to ja oddaje tym samym, nie jestem frajerka ktora daje sie obrazac bez slowa! Takze idz stad tepa lalko! :-)

Gość gość
Sluchaj cymbale zalozylam temat z mysla ze odpowiedza na niego kulturalni ludzie, ty kulturalny nie jestes, pokazales swoj poziom juz w pierwszej wypowiedzi, a ja znizylam sie do twojego poziomu bo inaczej z takimi nie da rady! Jeszcze raz skoro temat ci nie odpowiada, uwazasz ze zadalam glupie pytanie, chociaz pewnie za glupie nie uwazasz zakladanie tematow o d****h, gownavh itp, to po co na niego udzielasz odpowiedzi, bez wyzwisk po co?! Lubisz denerwowac, prowokowac ludzi, a moze masz jakas chorobe, wyzywasz sie bo w realu nikt nawet na ciebie nie spojrzy. Moze czytajac to wyobraziles sobie siebie idacego ulica i patrzacego na kobiety ktore cie ignoruja, albo wysylaja na drzewo? Daj spokoj z odpowiedzia.

Tak jest. Nie trzymam poziomu, bo przy takich niedorozwojach jak TY - nie muszę... Jesteś upośledzona i powinnaś natychmiast rozpocząć leczenie... Internet ma dosyć takich jak TY i tych twojego pokroju. Napij się ziółek i pier...nij w czoło zanim zadasz podobnie kretyński temat. 28 lat? ... ....ja pier...le

Gość gość
Niedorozwojem jestes ty potwierdzasz to ciaglym odpisywaniem w temacie ktory cie oburza. Przysiegam z wiekszym debilem w intwrneciw nie mialam do czyniwnia. Jestes chory, pewnie przesiadujesz w necie dzien i noc bo nigdzie takiego debila nie chca zatrudnic i dlatego wylwwasz frustracje na forum. Burak pastewny.

Gość gość
Moze ty podaj swoj wiek tepy osle. Weszlam na twoje konto nazwa nicku potwierdza vhorobe umyslowa i widze ze nie tylko mi odpowiadasz w chamski sposob. Taki ********* prowokator ktoremu ktos niedlugo nap...oli ostro wierz mi!

Gość Men482
Pytanie trochę nielogiczne, bo mogę przyglądać się osobie brzydkiej, która jednocześnie podoba mi się, bo ma w sobie lub na sobie coś interesującego, intrygującego. Rozumiem, że masz na myśli brzydką osobę z twarzy, ale taka osoba może mieć super seki figurę, albo fajną fryzurę. Czasem przyglądam się osobom, które wydają się uważać samych siebie za brzydkich, a wystarczyło by aby trochę zainwestowali (ale nie dla każdego jest to ważne). Mi znudziło się patrzenie na lalunie. Te " brzydkie" wystarczy aby miały coś.

Gość gość
Men482 dziekuje za kulturalna wypowiedz :-). Pozdrawiam