Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow

Polecane posty

Gość gość
A czy ty bezczelnie się tez na niego patrzyłaś? Bo ja gdy ktoś się tak patrzy to tez się patrzę az odwróci głowę, a gdy jest to kierowca samochodu który do tego się ogląda to sobie myślę, że do mądrych to on nie nalezy i patrzę czy przypadkiem zaraz z czymś się nie zderzy. Czasami kierowcy trąbią czekając aż się obejrzę, ale ja się nie oglądam, dopiero jak przejeżdżaja to spojrzę kontem oka, bo czasami to jednak może być znajomy. Dodam tylko, że nie jestem wyzywająco ubrana, czasami to nawet w lóźnych spodniach latem, ale mam jedna wspólna cechę z Tobą. Mam blond włosy do połowy pleców, więc wnioski moga się nasunąc same.

Gość gość
Wlasnie nie, on jechal powoli bo zrobil sie maly korek i tylko spojrzalam raz jak na innych, a potem w innym kierunku, potem znowu na niego bo czulam ze mnie obserwuje, a pozniwj sie obrocilam, on jak przejezdzal wolno kolo mnie to caly czas patrzyl a jak mnie minal to obrocil glowe.

Gość gość
Skoncz wasc wstydu oszczedz, zalosny jestes jak Boga kocham, a kocham bardzo. Nie masz zalu do matki ze cie nie wyskrobala? Ja do niej mam zal ze ukrecila takie cos co psuje ludziom humor, nerwy. Szkoda pisania na ciebie czlowieku, jestes podly, zawistny, chamski, nie powinienes zyc, funkcjinowac, nie nadajesz sie do zycia w spoleczenstwie. W sposob taki jak ty wypowiadaja sie psychopaci, nie wykluczone ze kiedys zrobisz komus krzywde bo atakowanie kogos bez powodu nawet w internecie jest tego oznaka. Lecz sie poki nie jest za pozno.

Gość gość
a dzisiaj się okazało dlaczego mi się tak przyglądał... podobną do mnie gościł u siebie i podobno zgineło mu złoto i gotówka

Gość gość
Haha bardzo zabawne naprawde.

Gość gość
Głupie pytanie- głupie odpowiedzi. Nic dodać, nic ująć:)

Gość gość
Jasne,że patrzymy również na brzydkie kobiety, albo na dziwnie ubrane, źle wymalowane,niezgrabne. Różne rzeczy przyciągają wzrok. Jeśli się uśmiechnął,to zapewne mu się spodobałaś,jeżeli nie,to raczej coś dziwnego w twoim wyglądzie zwróciło jego uwagę. Jego szczęście,że się nie zatrzymał,bo po twoich chamskich i prostackich wpisach wnoszę,że bardzo dużo tracisz przy bliższym poznaniu, nawet jeśli jesteś ładna.

Gość gość
Widać,że jesteś bardzo spragniona męskiej uwagi, skoro to,że jakiś facet na ciebie spojrzał zostaje ci w głowie na cały dzień. A do tego zakładasz o tym temat. Jakbyś była atrakcyjna, to byłoby to dla ciebie mało znaczące . Czyli raczej nie zwrócił na ciebie uwagi z powodu twojej atrakcyjności

Gość gość
Masz 28 lat? Poziom twoich wypowiedzi i ranga problemu wskazuje raczej na 1 4:(

Gość gość
mysle ze te przytyki to od jednej i tej samej osoby ale ch.j mu w d**e. na was przez cale zycie nikt nie zwrocil uwagi. na mnie sporo zwraca uwage ale nigdy facet ktory az sie obracal jadac autem. takze nie jestem spragniona meskiej uwagi bo mam ja na codzien nie tylko od swojego faceta. na was natomiast sfrustrowane kafeteryjne nieudaczniki nikt i tu sie roznimy, a odpowiadac potrafie baardzo grzecznie jesli ktos jest grzeczny dla mnie. powtorze sie po raz setny i ostatni a wy czytajcie ze zrozumieniem. nie dam soba pomiatac i nie bede nikomu dawala sie obrazac, jesli ktos jest dla mnie nie mily ja dwa razy bardziej! stad te brzydkie slowa. kazdy ze mna na codzien porozmawia na rozne tematy i w milej atmosferze, jesli zaczyna mnie wyzywac dlaczego mam tego wysluchiwac i moze jeszcze przytakiwac? to ze wy tak robicie, macie slabe charaktery nie znaczy ze ja tez taka jestem. pozdrawiam mimo wszystko.

Gość gość
Współczuje twojemu facetowi, że ma tak wredną kobietę.

Gość gość
wrdena? po czym wnosisz po tym ze sie bronie przed sfrustrowanymi kafeteryjnymi nieudacznikami? no prosze cie. NIKT nie bedzie mnie obrazal bez mojej odpowiedzi. odpowiadajac na moj temat w chamski sposob, wyzywajac mnie niech tez sie liczy ze ja tez odpowiem mu w ten sam sposob. ja nie prosilam chama zeby wchodzil na ten temat jak jest sfrustrowany, niech je..e pare razy w sciane, a nie wyzywa sie na mnie. proste.