Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plany urlopowe

Polecane posty

Gość gość
Coraz mniej w UK jest osób szorujących i zmywających. Taka praca się już kończy, teraz praca jest tylko dla fachowców patriotyczny śmieciu.

Gość gość
Ja byłam z rainbowtours w Meksyku i bardzo bardzo polecam! !!

Gość gość
Piszesz w Dziale "Poza Polską: praca, życie studia" Czy twój rainbowtours ma też wyloty z Kolonii, Londynu, Amsterdamu, czy po prostu zawiało cię tutaj?

Gość gość
Dla fachowców od czego? Od pakowania oraz podawania kawy w Costa. Nie ośmieszaj mnie emigracyjny śmieciu. Ja q was za dobrze znam. Zyje tutaj, funkcjonuje i widzę jakie prace wykonuje cie w jukeju, jak tutaj żyjecie, jak jesteście traktowani. Banda niezdolnych do samoistnienia, emigracyjnych posrańców.

Gość gość
Gdzie ty żyjesz, co znaczy tutaj, wioska 50 kilometrów za Białymstokiem w stronę Mińska? Oj mógłbyś swoje stressy w inny sposób wyładowywać.

Gość mercedes81
Jadę z mężem i psem do Darłówka !!!! Ot co , wspieramy polskie wakacje:) Wybraliśmy www.baltickorona.pl - siostra była ze szwagrem i dzieciakami w ubiegłym roku i zachwalała, teraz nasza kolej.

Gość gość
jakbym mieszkała w Bydgoszczy, czy Toruniu, to też bym wybrała Darłówko bez wyżywienia.

Gość gość
W tym roku nigdzie nie jade ale polecam aktywny wypoczynek na rowerach albo werowkach. Francja i Wlochy sa pod tym wzgledem super. Podobalo mi sie takze na Majorce.

Gość gość
17:28 To twój blog? Świetne wakacje, zapewne miło spędziłaś! Ale seksowny jest ten Murzyn z dredami (nie wiem jak to się dokładnie nazywa) mmm.

Gość gość
To idz niech sie Ci spusci na ten glupi polaczynowaty ryj, emigracyjny smieciu

A może wybrać się nad nasze polskie morze? Gorąco polecam pensjonat BAŁTYK - http://www.baltyk-hotel.pl/pl/galerie-hotelu-baltyk.html , który znajduje się w Niechorzu. Obiekt stoi w bardzo fajnym miejscu, bo z widokiem na morze. Uważam, że jest to najlepiej usytuowanych obiektów na wybrzeżu. Warto wziąć ze sobą rowery, jak ktoś bardzo lubi jeździć. W Niechorzu jest bardzo długa trasa rowerowa. Właściciele w porządku. Za taką cenę warunki rewelacyjne. Dookoła pełno barów i restauracji. Był to bardzo udany urlop. Miałam bardzo udany urlop. Polecam

Gość gość
Urlop tylko w PL. Byłam w Turcji, Egipcie, na Majorce i w Tajlandii. Jesli chodzi o atrakcje, obsługę i wyżywienie, to tylko PL. Tamte miejsca to tylko dla cpunow, alkoholikow i imprezowiczów.

Gość gość
Mogłaś do lepszych miejsc jechać. Wymieniłaś akurat te, oblegane przez przedstawicieli handlowych, którzy muszą odreagować. Tajlandia - wiadomo, tam starzy Niemcy jadą po seks z młodziutkimi dziewczynami, czy chłopakami. Egiptu wszyscy się boją, to jeżdżą tam najodważniejsi, bo jest tanio i wódki dużo w opcji All. Do Turcji trzeba jeździć do pięciu gwiazdek, inaczej jest tanio, ale towarzystwo okropne. Podobnie Majorka, uważana czasem za 17 Land (wszędzie słyszysz niemiecki), specjalnie dla rozwrzeszczanej niemieckiej młodzieży. To tak, jak we Włoszech. Jedź nad północny Adriatyk, to się zrazisz, bo drogo i gwarno. Jeśli pojedziesz na Ischię, na półwysep Sorrent, a choćby i tylko do Kalabrii, twoje wrażenia będą zupełnie inne. Problem w tym, że albo tanio, albo fajnie, innej opcji nie ma. Co do Polski, to fakt, jest tanio, ale np. morze masz zimne, albo z sinicami, poza tym gwarancji pogody nie masz. No i polskie hotele, najczęściej pełne blichtru, ale nie luksusu. Sama szukam fajnego miejsca na urlop w Polsce i naprawdę nie mogę znaleźć. Są na Słowacji, są w Czechach, a w Polsce najzwyczajniej nie ma. Zawsze cena nieadekwatna do ofery, a ja mogę zapłacić dużo, ale chcę za to np. basen ze zjeżdżalnią. Nie, nie chodzi mi o Gołębiewskiego, tam ceny urwały się z sufitu. Chodzi mi o dobry hotel, atrakcyjnie położony, nie na całkowitym zadupiu, w miejscowości, w której mogę coś dobrego zjeść, pobawić się, z strzeżonym parkingiem i przynajmniej śniadaniami plus obiadokolacje z winem, ewentualnie piwem. I uwierzcie mi, takiej oferty w Polsce nie ma. Albo hotele z najdroższej półki cenowej, albo po prostu ruiny z niejadalną kuchnią, albo i bez kuchni. Często na dodatek z hałasem, bo wesele akurat. A ja wesela nie chcę, chcę po prostu zapłacić i odpocząć i naprawdę w Polsce takiego miejsca, które mi by odpowiadało nie znalazłam. Ot choćby oferta powyżej. Cennik - negocjowalny. Wybaczcie, ale jeśli tak właściciele prowadzą biznes, to ja dziękuję. Ja mam prawo wiedzieć ile coś kosztuje od razu, a nie dopiero po wysłaniu maila. Czyżby właściciele Bałtyka wstydzili się swoich cen? Poza tym parkingu nie ma, restauracji nie ma. A co jest? Chęć właścicieli, by wyciągnąć ode mnie pieniądze za możliwość przespania się w fajnym, bo nie powiem, że nie, miejscu?

Gość gość
Dokładnie tak. Czemu w Polsce nie można spotkać noclegu z wyżywieniem w akceptowalnej cenie i ładnym miejscu, z parkingiem. Przecież nie każdy lubi pichcić na wczasach, a śmierdzące ryby i frytki w smażalniach nie każdemu odpowiadają. Nie opłaci się, czy właścicielom po prostu się nie chce gotować dla wczasowiczów?

Gość gość
Jejku jejku, nowogabackie sciery ze zmywaka udają panie damy. Niedawno to bydło kartofle z parnika wpyerdalalo a teraz wielkie u a

Gość gość
Nowobogackie właścicielki "pensjonatów" nie potrafią zrozumieć nowobogackich z UK, czy BRD, że po to się bogaciły, żeby dano im możliwość wyboru, lecieć po bułki i masło na śniadanie, czy za to śniadanie zapłacić. Ale że nowobogackim właścicielkom "pensjonatów" pichcić się nie chce, to wyzywają od ścier. Niech będzie, nie przyjadę do ciebie paniusiu, dam zarobić innym, jeśli tobie moje pieniądze ścierą pachną.

Gość gość
Na takie jak ty to bym nasikał, a nie brał od nich kase. Bogacze ze zmywaka. Myślał by kto.

Gość gość
Jeśli kasy masz dość, to sikasz, a inni twierdzą pecunia not olet. Ludzie zwracają uwagę na bardzo ważną sprawę, parkingu i wyżywienia na urlopie. Sam nocleg, to nie wszystko, żeby urlop był udany. A tu zamiast zrozumieć, niektórzy obrzucają potencjalnych klientów wyzwiskami. Strasznie polskawe środowisko trafiło do tego wątku.

Gość gość
Wiesz szmato, ze prawdziwi bogacze tego świata sa skromnymi i normalnymi ludźmi. Taki Gates swojemu synowi fizycznie kazał pracować. Tylko takie s*******e co choja w zyciu maja, noszą swoje puste łby wyżej niz sraja. Pyerdolona ciemnota.

Gość gość
jak mniej się będziesz masturbował, to ci może nienawiść do ludzi przejdzie gościu z

Gość gość
Wy nie jestescie ludźmi, tylko emigracyjnymi śmieciami.

Gość gość
Ty też nie jesteś człowiekiem, tylko zapijaczonym polaczkiem, któremu od trzech miesięcy po tanich winach ani raz nie stanął.

Gość gość
Chcesz sie szmato przekonać? Jak bym ci zasadził w ten głupi ryj, to by co oczy na wierzch wyszły, emigracyjny smieciu.

Gość gość
a co tam ceny. Znowu bez wyżywienia, a do najbliższego sklepu z bułkami 20 kilometrów.

Gość gość
No wlasnie - ceny... Nie macie poczucia, ze taniej kupowac wczasy jednak z zagranicznych biur podrozy...?

Gość gość
Moze nie z zagranicznych biur podrozy, choc bywa i tak. Moim zdaniem najlepiej z wylotem z poza Polski po prostu.

Gość gość
A ogarniałyście może wyloty z Niemiec? Wiem, że nawet jest taka strona. Ktoś, coś może?