Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plany urlopowe

Polecane posty

Gość gość
ten co tak przeklina tu i wyzywa to polski nieudacznik, ktorego rzucila dziewczyna dla ciapatego bo ciapaty mial wiekszego penisa niz on, ma on cyganckie korzenie i pracuje w fabryce przy pakowaniu towaru, pisal tez kiedys, ze jak chodzi na disco to zawsze lyka tabsy zeby sie lepiej bawic wiec pewnie od tego ma tak zryty baniak buhaha

Gość gość
gość 2015.05.30 [14:23) dobrze napisane, Ci wlasciciele pensjonatow i hoteli to pewnie sami malo podrozowali i bywali w tego typu przybytkach i maja czasami nikle pojecie czego klient moze wymagac, jezeli ceny sa wysokie to i powinien byc zapewniony wysoki standard,

Gość gość
Ja w tym roku wybieram się na oboz zeglarski organizowany przez agencje http://www.na-wiatr.pl/. Nie mogę się doczekac!

Gość gość
my w tym roku wreszcie pojedziemy na zagraniczne wakacje. Zawsze lataliśmy albo do Polski albo zwiedzaliśmy okolice gdzie mieszkamy, jakoś się obawialiśmy bo córka była malutka. W tym roku kończy 4 lata i lecimy do Grecji. Niby nic specjalnego ale się cieszymy.

Gość gość
Weszłam, reklamy się wyświetliły. Ile dzięki temu zarobiłaś?

Gość gość
A ja po raz kolejny lecę do Tajlandii. Moje najlepsze wakacje tylko tam. Polecam serwis z którego zawsze korzystam planując pobyt http://tajlandiawycieczki.pl

W minionych latach wybierałam wakacje w górach, przede wszystkim aktywny wypoczynek, dużo chodzenia, noclegi w schroniskach. W tym roku postanowiłam zmienić swoje przyzwyczajenia i spędzić urlop na plaży nad Bałtykiem :) Wybieram się do Krynicy Morskiej - przyjaciółka była i poleca. Pewnie wybiorę ten sam hotel co ona http://www.hotel-landrynka.pl/krynica-morska. Sprawdzone miejsca są najlepsze.

Gość gość
Ale czemu wybierasz akurat ten hotel w tak fajnym miejscu. http://www.hotel-landrynka.pl/krynica-morska to najgorszy hotel w tej miejscowości. Na holidaychecku ma tylko 50 procent rekomendacji. To jedna z opinii: To nie jest dobre miejsce do spedzenia spokojnych wakacji. W bliskim sasiedztwie znajjduja sie smazalnie ryb ktore urzadzaja wieczorki karaoke trwajace do godziny 3nad ranem. Przerazajacy halas slabej jakosciowo muzyki zakluca cisze nocna. Nalezy czesto dzwonic na policje choc stroze prawa nie sa zbyt zadowoleni ze musza interweniowac. Skotecznosc ich interwencji tez zostawia wiele do zyczenia. Hotel sympatyczny ale nie w sezonie. Zdecydowanie odradzam odwiedza ie tego miejsca w okresie wakacyjnym.

Gość gość
To jeszcze jedna opinja z holidaychecku na temat hotelu landrynka: Niestety nie polecę nikomu tego miejsca. Pierwsza sprawa dla mnie dyskwalifikująca zupełnie "hotel" to brud w łazience, przeciekająca kabina prysznicowa ( w drugim pokoju prawie sie nie domykala). Po wejsciu do łazienki świeżo otrzymanego pokoju "zapach" mało co mnie nie przewrócił. Po kilkukrotnym spłukaniu toalety i wywietrzeniu pokoju było już ok. Następna kwestia to sprzątanie... przy tygodniowym pobycie nikt nie posprzątał pokoju raz wymieniono ręczniki, także warto mieć swoje... Zero klimatyzacji, do wyboru mamy albo się udusić albo walkę z wszelakim latającym robactwem. Od 19 do późnych godzin wieczornych słuchamy weselnej muzyki z barów po drugiej stronie drogi. Nie pomaga zamykanie okien. Woda w basenie jest zimniejsza niż w morzu, nie ma możliwości korzystania z niego przez małe dzieci, ponieważ jest za głęboki. Brak też jakiegokolwiek ratownika, lub choćby kogoś do obsługi. Jedyne za co mógłbym dać mały plusik to jedzenie, bo jakościowo było nieźle. Natomiast jeśli ktoś widział jak wygląda szwedzki stół w normalnym hotelu to uśmiałby się po pachy. Co prawda obsługa nadrabiała braki czegokolwiek na stole bardzo szybko i sprawnie. Podsumowując, chyba bardziej przestrogę niźli opinię, przyznam szczerze, że takiego hotelu jeszcze na swojej drodze nie spotkałem, choć trochę widziałem i nie zawsze były to najwyższe "loty". I co ty na to?

Gość gość
Pewnie to sama wlascicielka hotelu landrynka tak go tu reklamuje ....a prawda jest taka ze to szmira a nie hotel, zwykla brudna speluna

Gość gość
Chorwacja oczywiście, tylko nie przez reklamowaną przez ciebie stronę.

Gość LauraPe
Na weekendowe wypady wybieram Londyn. W szczególności, że kupuje tam ciuchy. Nie ma co szukać biur turystycznych, łatwiej i taniej wychodzi na własną rękę. Loty szukam na http://www.eloty.pl/anglia/londyn/

Gość gość
Laurciu, ale to dział dla tych spoza polski, to jak oni mają z twojej propozycji skorzystać? Szukając lotu z Luton do Stansted? To się nie da, bo portal, który ci płaci za spamowanie oferuje loty z Polski, nie zauważyłaś biedactwo?

Gość gość
My powoli wybieramy się do Darłowa :) Czemu akurat tam? Uważam, iż jest to niezwykle malownicza kraina, która posiada niezwykły urok i klimat. Kolejna kwestia, będziemy spać w zaprzyjaźnionym http://hotelirena.com.pl/ . Kombinacja atrakcyjnej ceny z komfortowymi warunkami sprawia, że aż chce się tam jeździć!

Gość gość
My z mężem w następne wakacje nareszcie wybieramy się na rejs po morzu naszym nowym jachtem :) Wszystkim, którzy już od dawna marzą o takim spędzaniu wolnego czasu, gorąco zachęcam do inwestowania we własne jachty :) Bardzo eleganckie można kupić tutaj http://www.aquilayachts.pl

Gość gość
Musiałoby mnie pogibać, żeby jacht sobie kupić, jak można po prostu na dwa, czy trzy tygodnie urlopu wypożyczyć. Dużo taniej i nie martwisz się poza sezonem.

Gość gość
a ja byłam na rejsie statkiem i nigdy więcej. Wszystkie zejścia na statek, to się nazywa wycieczki są strasznie drogie. Poza tym mnóstwo bardzo starych osób. A zwłoki, jak ktoś umrze, przechowują w tej samej chłodni, co żywność. Niby zamknięte w specjalnej trumnie, ale jakoś tak niefajnie, jak się o tym wie. Było nudno, drogo i wcale nie fajnie.

Gość slodkaaa76
Nasze plany urlopowe wyglądają tak, że mamy rezerwację w Natura Resort SPA w Pogorzelicy. Pakujemy walizki, wsiadamy w auto i nas nie ma. Jest tyle atrakcji w ofercie, że na pewno nie będziemy się nudzić. I kto by pomyślał, że można spędzić ciekawie czas nad polskim morzem? :)