asia96953 0 Napisano Maj 9, 2015 hej jestem asia i nie radze sobie z pewnym problem i stwierdzialam ze napisze tutaj mam nadzieje ze sie uda. a wiec zaczne od początku a wiec byl czerwiec mielismy wyjedzac na praktyki zagranicze stwierdzilam ze pojade pojechalam z 4 klasa nikogo tak nie znamlam az poznalam taka mariole bardzo fajna osoba ,miła . od wrzesnia jak szlismy do szkoly bylismy na czesc i czasem bylo co tam i potem od polowy czerwca pisalismy codziennie sms bylo super az od pewnego grudnia powiedziala ze ma niby problemy z karta i ze musi umowe przedluzyc itd i do dzis mi nie odppisuje sms . a wiec pisalismy na fb codzinnie a czasem raz na tydzien aby .mysle ze bylam troche nachalna z pisaniem , dalam jej prezenty branzoletke ,kule z aniolkim nawet w dniu waletynek dalam duzo i zboczona ale wiedziala ze to ja. i jeszcze mi odpisywala na fb az zaczał sie początek kwietnia cisza zamilkla niewiedzialam czemu,wkoncu w szkole czesc mowila jak mijalismy sie autem machala niewygladala zeby sie obrazila fest. i zadzwonilam i powiedziala ze musi tel zmienic bo cos jej sie zepsuło no dalo sie zrozumiec ale ja sprawdzilam z innego konta fb i tam bez problemu odpisywala. ale pewnego czasu napisalam czy zna taka osobe i co oniej mysli niby opinia pozytywna bylo o mnie ale i tam przestala pisac . az przyszla na lekcjie wczoraj do mnie ja taka wystraszona ze nawet czesc nie powiedzialam a ona mnie obgadywala z kolezanka mysle ze sie domyslila ze albo ja pisalam albo ze kolezance jakies kazalam . a jak do niej napisalam na fb ze kiedy ci pasuje sie spotakc i pogadac a ona odczytala i nie odpisala a jest dostepna . a chcialam wyjasnic wszystko spokojnie szczerze, nawet bym mogla zakonczyc znajomosc jak by powiedziala a tak pisze i powie ze jestem nachalna ii ze ja zmuszam do odpisywania albo cos. prosze co ja mam zrobic ZEBY TO wyjasnic bo tak do domu pojade jej a jej nie bedzie to bezsensu ? prosze o porade to dla mnie wazne jak niewiem bo mam przesto same glupie mysli ..... prosze o szybkie odpowiedzi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach