Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
asia96953

problem z koleżanka

Polecane posty

hej jestem asia i nie radze sobie z pewnym problem i stwierdzialam ze napisze tutaj mam nadzieje ze sie uda. a wiec zaczne od początku a wiec byl czerwiec mielismy wyjedzac na praktyki zagranicze stwierdzilam ze pojade pojechalam z 4 klasa nikogo tak nie znamlam az poznalam taka mariole bardzo fajna osoba ,miła . od wrzesnia jak szlismy do szkoly bylismy na czesc i czasem bylo co tam i potem od polowy czerwca pisalismy codziennie sms bylo super az od pewnego grudnia powiedziala ze ma niby problemy z karta i ze musi umowe przedluzyc itd i do dzis mi nie odppisuje sms . a wiec pisalismy na fb codzinnie a czasem raz na tydzien aby .mysle ze bylam troche nachalna z pisaniem , dalam jej prezenty branzoletke ,kule z aniolkim nawet w dniu waletynek dalam duzo i zboczona ale wiedziala ze to ja. i jeszcze mi odpisywala na fb az zaczał sie początek kwietnia cisza zamilkla niewiedzialam czemu,wkoncu w szkole czesc mowila jak mijalismy sie autem machala niewygladala zeby sie obrazila fest. i zadzwonilam i powiedziala ze musi tel zmienic bo cos jej sie zepsuło no dalo sie zrozumiec ale ja sprawdzilam z innego konta fb i tam bez problemu odpisywala. ale pewnego czasu napisalam czy zna taka osobe i co oniej mysli niby opinia pozytywna bylo o mnie ale i tam przestala pisac . az przyszla na lekcjie wczoraj do mnie ja taka wystraszona ze nawet czesc nie powiedzialam a ona mnie obgadywala z kolezanka mysle ze sie domyslila ze albo ja pisalam albo ze kolezance jakies kazalam . a jak do niej napisalam na fb ze kiedy ci pasuje sie spotakc i pogadac a ona odczytala i nie odpisala a jest dostepna . a chcialam wyjasnic wszystko spokojnie szczerze, nawet bym mogla zakonczyc znajomosc jak by powiedziala a tak pisze i powie ze jestem nachalna ii ze ja zmuszam do odpisywania albo cos. prosze co ja mam zrobic ZEBY TO wyjasnic bo tak do domu pojade jej a jej nie bedzie to bezsensu ? prosze o porade to dla mnie wazne jak niewiem bo mam przesto same glupie mysli ..... prosze o szybkie odpowiedzi:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować