Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam pomocy jestem biedny

Polecane posty

Gość gość
Mam przepracowanych tutaj 15 lat mogie sie starac ale chce do PL psychicznie bym sie wykonczyl bez pracy pozatym juz prawie warjuje za duzo wolnego czasu to mnie wykancza psychicznie jestem o krok od zwarjowania

Gość gość
Aha rozumiem, no to rzeczywiacie niewesolo.

Gość gość
W PL mam komornika on mnie wykancza

Gość gość
15 lat tam jestes i zadnych przyjaciol kumpli

Gość gość
Z nikim sie nie zadaje nie szukam znajomosci zyje tylko i wylacznie swoim zyciem

Gość gość
Tak to jest w polsce z komornikami

Gość gość
Tak bo komornika mam w PL

Gość gość
Moze na emigracji ludzie nie moga sie odnalezc, moze to zawsze obcy kraj, nie doloj sie, chyba wszyscy co wyjechali "za chlebem" tak maja. Kazdy prawie zostawil jakies klopoty dlugi problemy Jak komornik cie wykancza moze nie wiem popros o zmniejszenie alimentow bo za niedlugo bedziesz bez pracy, czy jakos tak...

Gość gość
Mieszkam tu juz prawie 19 lat dla mnie Kraj Basko to jak prawie PL tylko ze ten wolny czas mnie zabija nie mogie sobie z nim poradzic zawsze pracowalem bylem zajety teraz pracowac nie mogie czuje ze za niedlugo zwarjuje

Gość gość
No na nadmiar wolnego czasu lekarstwa nie ma tylko sa sposoby.. poradzisz se znajdz se hobby. Zycze powodzenia i zdrowia. Zawsze mozesz tu czy na innych foraxh znalezc ciekawych ludzi. Pomysl co mogloby by ci dodac sil do zycia. Moze zaloz bloga, ja nie mam ale cudze czytam. :)

Gość gość
Wiem ze masz racje ale latwo pisac ale ok dzeki za pomysl :)

Gość Lukrecjanka
Zawsze możesz popytać na tym forum http://banki-opinie.info tam nie tylko udzielają porad odnośnie kredytów i pożyczek. Ale możesz popytać o porady osoby w podobnej sytuacji życiowej co dalej robić i jak im się udało wyjść z dołka!

Gość Orijana
Masz rację i Ja uważam, że i tak każdą ofertę banku warto skonsultować na takim forum gdzie są opinie o kredytach. Dlatego że wysokość oprocentowania ma duże znaczenie na nasz budżet i wysokość rat. Ja zawsze zaglądam w tym celu na http://forum-kredyty.pl