Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia21

znudzona życiem

Polecane posty

Gość Olcia21

ehh mam 21 lat i 3 letniego synka wyjechalam do anglii nie dlugo po jefo narodzinach . Od kiedy tu jestem wszytko jest do bani na poczatku mieszkalam z chlopakiem i jego mama ojczymem . Tam zaczely sie ciagle klutnie wyprowadzilismy i tak tez ciagle klutnie brak znajomych czego kolwiek . Po roku zmienilismy miasto ze wzgledu na prace mojego chlopaka bylo super odzylam ale zas zaczyna soe to samo mam jedna znajoma . On zas pelno kumpli po pracy wraca strzela fochy o nie wiadomo potem wychodzi do nich wraca to jest godzina 20 dziecko prawie spi o tej poze ja ciagle w domu raz na jakis czas spotkam sie z ta znajoma a on co wiken imprezy co dzien wyjscia do kumpli a kiedy zaczynam temat to poprostu bo ty nie masz gdzie chodzic sama . Wszystko mnie juz nudzi meczy nic mi sie niechce tylko pranie gotowanie sprzatanie chcialam wrocic do polski do rodziny ale tam niestety nie ma teraz gdzie rodzina tez nie ma lekko problemy z pieniedzmi do pracy nie mam jak bo nie mam z kim dzoecka zostawiac . Opiekunka to ten soe nie zgadza mam juz dosc nie wiem co robic ze swoim zyciem . Moze ktos z was pomoze

Gość gość
p*****l jego zdanie i weź opiekunkę raz na czas. a oprócz tego mógłby lepiej o ciebie zadbać. poza tym wszystko się zgadza.