Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaw 1

Opiszcie jakie są wasze dziewczyny, żony, kochanki w łóżku

Polecane posty

Gość ciekaw 1

Moja żona jest dość bierna. Sex z jej inicjatywy to wielkie wydarzenie rodzinne. Zazwyczaj mówi nie ale ja i tak biorę co mi się należy (zawsze sie jednak rozkręca). Pozycje różne ale dziurka tylko jedna. Odgłosy wydaje tylko jak dochodzę. Kiedyś miałem kobietę ale była strasznie nachalna w łóżku (silna i chciała na siłę) ale robiła zarąbiste lody!. Z doświadczenia wiem że każda w łóżku zachowuje sie inaczej. Zapraszam do dyskusji:-)

Gość gość
Moja kobieta uwielbia, jak sie nad nia dominuje. BDSM w kazdej postaci. Chcialaby czesto i gesto. Tyle jednak, ze ona najchetniej polozy sie w lozku i czeka, co ja jej tam w tym lozku zaczne robic. Na tym polega jej uleglosc. Na lezeniu i czekaniu na moje ruchy. Musze sie niezle napocic, zeby seks za kazdym razem byl ciekawy i fajny. Juz mnie to zaczyna denerwowac. Dominacja - ok, ale czasem mam wrazenie, ze to jej sposob na nicnierobienie w lozku.

Gość gość
Leży i słucha:-) jest taki typ kobiet. Moja przed wejściem penisa robi takie miny jak bu się bała i próbuje zabierać dupcię. Nawet to mnie podnieca. Ale jak sie podnieci to hohoho. Dużo śluzu i sama się wypina i domaga! pozdrawiam