Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość gościowi

Polecane posty

Gość gość
ty kochanie do baru, a ja miałem taki poniedziałek że padam. Rano razem z kurami znowu na obroty. A mam załatwić swoją sprawę i czasu niemam.

Gość gość
kochanie to zmykaj spać ja też potem w aucie troche się prześpie bo podejrzewam że około 2ej zjadę do domku miłych snów buziaczki kochanie śpij słodko dobranoc

Gość gość
to ja idę spać, a tobie kochanie życzę szerokiej drogi i bezpiecznego powrotu do domku. Buziaczki kochanie. Jutro to słonko dopiero wieczorkiem tu zajrzę bo skoro świt ruszam do roboty. Buziaczki słonko.

Gość gość
buziaczki kochanie na dobry wieczór

Gość gość
buziaczki kochanie dopiero siadłam i czekam na kawkę a co tam u ciebie ?

Gość gość
o. Kawkę to i ja wypiję, bo też dopiero siadłem. Miałem małą awarię i musiałem warsztat na rano usprawnić, bo rano znowu do pracy. Jak tam kochanie u ciebie dzionek minął?. Buziaczki.

Gość gość
dzionek minął mi nawet nie wiem kiedy cały dzień w rozjazdach z baru wróciłam o 2ej a od 6ej już na nogch ale za to jutro odpoczywam

Gość gość
kochanie sorki ale zmykam spać dosłownie usypiam przy kawie miłego wieczorku i spokojnej nocki buziaczki kochanie ma dobranoc

Gość gość
mnie też muli. I nawet ta kawa nic niedaje. Spadam też spać. Oby w nocy na dyżur nie przyszło mi iść, tak jak popszedniej. Miłych snów życzę słonko i spokojnej nocki. Buziaczki.

Gość gość
Buziaczki na dzieńdobry kochanie. Miłego dzionka życzę.

Gość gość
witaj kochanie a chciałam ci napisać puk puk wstajemy a tu prosze prosze mój kotek już z ranka na nogach buziaczki kochanie na dzień dobry i także miłego dzionka życzę .

Gość gość
no jak tam kochanie dzionek mija ? W domku już jesteś ? Buziaczki na dobry wieczór .

Gość gość
ja kochanie wczoraj pisałem że ruszam wcześniej niż koguty pieją, więc jak miałem dostęp by tu zajrzeć, to buziaczki ci posłałem. Jutro ruszam zaraz po kogutach, więc buziaczka też zdążę ci posłać. A dzionek? Jak to kochanie w sezonie. Twoja mamcia też pszy telewizorze nie siedzi. Buziaczki kochanie

Gość gość
mamcia ? Ledwo ją przyciągne na obiad i kawę jeszcze szfęda się po podwórku taka zapracowana buziaczki

Gość gość
a widzisz kochanie. Ja też muszę się grzebać po godzinach bo nikt za mnie tych lekcji nieodrobi. A mam tech lekcji co niemiara. Drobne i łatwe zadania, ale jednak. Muszę je odrobiać.

Gość gość
masz racje z tymi lekcjami ale mamcia ma więcej przedmiotów od ciebie to i więcej lekcji zadane

Gość gość
kochanie odrabiaj odrabiaj bo koniec roku się zbliża żebyś szkoły nie zawalił szefowa pewnie stoi ci nad głową i błędów pilnuje

Gość gość
kochanie. Niedługo wakacje. Luzik.

Gość gość
no muszę kończyć bo mnie muli, a rano na obroty. Miłej nocki życzę kochanie. Buziaczki

Gość gość
no luzik , a może na biwak wyskoczymy co ty na to kochanie ? Jak narazie pogoda dopisuje .

Gość gość
kotuś zmykam spać muli mnie już pewnie ty też już będziesz się układał do snu bo jutro do pracy kolorowych snów kochanie dobranoc

Gość gość
z tym biwakiem to trzeba o tym pomyśleć. Buziaczki na dzieńdobry kochanie. Miłego dzionka życzę. A ja na obroty.

Gość gość
biwak? fajna sprawa-na pewno będą wszelkie atrakcje-będzie niezapomniany,przysięgam

Gość gość
witaj kochanie buziaczki na dzień dobry mówisz atrakcje hmmm brzmi ciekawie i zachęcająco a firanki masz do namiotu ? Kochanie miłego dzionka i uważaj na siebie .

Gość gość
będzie wesoło bez firanek,zapewnie rozrywke

Gość gość
rozrywke ? Łał a uchylisz rombka tajemnicy ? Wiem wiem ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale są wyjątki kochanie

Gość gość
buziaczki kochanie na dobry wieczór no jak tam dzionek kochanie mija ?

Gość gość
kotuś lece z mamcią po kolację gdybym nie pisała to znaczy że dojechałam i wcieło neta

Gość gość
sorki kochanie, ale jak wróciłem to byłem padnięty i padłem. Dopiero wstałem i znowu zalegam. Rankiem się odezwę. Buziaczki kochanie

Gość gość
kochanie dopiero wróciłam do domku ty już smacznie śpisz kolorowych snów kochanie ja też zmykam do łóżeczka tego snu mi wiele nie zostało o 6ej muszę tradycyjnie wstawać buziaczki kochanie