Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowanie dziecka na chrzcinach

Polecane posty

Gość gość
ale ono nie chce uczestniczyć we mszy, nawet nie wiem co się w okol niego dzieje, wiec po co ciągacie dziecko gdzie s, gdzie zanosi się histeriami ??

Gość gość
czy M O D E R A C J A moze się zająć tym gościem wyżej?

Gość gość
Jak widac, twoje wychowanie to klasa sama w sobie :D, z takim rynsztokiem sie nie dyskutuje

Gość gość
ale ono nie chce uczestniczyć we mszy, nawet nie wiem co się w okol niego dzieje, wiec po co ciągacie dziecko gdzie s, gdzie zanosi się histeriami ?? x Skup się. Autorka za tydzień chrzci dziecko. W kościele. Jak twoim zdaniem ma to zrobić nie zabierając dziecka do kościoła?

Gość gość
Ależ od was bije szczera wiara :) piękne słowa "debilko, tumanie, idiotko", tez z kościoła wzięte? Xxx Autorko mój syn miał 7-m-cy i mimo, ze jest żywiołowym dzieckiem i bałam się jak to będzie to daliśmy radę, o dziwo byl spokojny. Weź jakies zabawki żeby się zajęło a w momencie chrztu najwyżej poplacze, ale nie wiesz, moze akurat sie zaciekawi co sie dzieje. Nic nie zrobisz, to tylko dziecko :) z moim na mszy byliśmy 3 razy w zyciu a ma juz 2,5 roku ;) niestety taki maluch nie nadaje sie jeszcze do tego, i tak nie rozumie po co tam chodzi

Gość gość
my tez mamy za tydzień chrzest, a nasz syn kończy wtedy 12 miesięcy...nie chodzi jeszcze, ale chce wszędzie raczkować, na pewno nie wytrzyma godziny w wozku, najwyżej chyba wyjdziemy, bo co zrobić?

Gość gość
Moj synek mial 6 tygodni, byl bardzo grzeczny na mszy. Sam chrzest byl super, dziecko mega spokojne i do tego sie ladnie usmiechalo. Dla mnie im szybciej tym lepiej

Gość gość
My chrzciliśmy dziecko jak miało rok.