Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczesliwa szczesliwa

Portal randkowy lekarstwem na brak partnera

Polecane posty

Gość Szczesliwa szczesliwa

Słowo daje ,rejestracja na takim portalu randkowym skutecznie wyleczyła moja samotność.:D Po zakończonym związku jakiś tam czas byłam sama.Sama,sama,wszędzie pary,małżeństwa z dziećmi ,na spacerze tez same pary za rękę,to samo w kinie czy na koncercie albo na zakupach ona i on. Było mi tak strasznie źle samej ,smutno,bardzo chciałam kogoś poznać,najlepiej tak naprawdę na poważnie. Dzięki portalowi randkowemu całkowicie zmieniło się moje życie. Tylu desperatow,zdradzających mężów,kłamców,naciagaczy,albo w wieku 30i40 lat nadal mieszkających z rodzicami,naciagaczy itd -ilu am spotkalam, niektórych tylko wirtualnie,niektórych osobiscie-slowem, pomyślałem sobie teraz:jakie to szczęście,ze nie mam takiego osobnika w domu!Mieszkam sobie sama,pracuje,robię co chce inie mam w domu żadnej z tych w /wym postaci! Serio pisze.Bo czulam się samotna,ale po ostatnich miesiącach -omg,jaka jestem szczęśliwa,ze z żadnym z nich nie jestem w związku,nie muszę z nim mieszkać . Ps.oczywiście jest tam tez procent "normalnych" z różnych w względów nam nie wyszło,tj otrzymujemy relacje przyjacielskie,bo jednak nie było tej całej chemii miedzy nami,tej nici porozumienia. Dla tych osób warto jest zapisać się na taki portal,bo jednak parę późniejszych małżeństw tam się też poznalo. Dla całej reszty "okazów osobliwości" tez się warto zapisac-bo odkryjecie jakie to wielkie szczęście,ze niemacie takiego męża(czy żony) :D

Gość gość
Nie interesuje mnie to.

Gość gość
mocno musiałaś być zdesperowana, skoro zarejestrowałas się na czymś takim :O

Gość Szczęśliwa szczesliwa
Właśnie mowie,ze to mnie na zawsze wylkeczylo z desperacji.:D Jak dobrze,ze żadnego takiego nie mam u siebie w domu:D

Gość Heniuś
Kiedyś mojego ziomka jego brat (który jest pasztetem) namówił na randkowanie przez net. Po dwóch miesiącach dał sobie spokój i do dziś gul mu skacze jak o tym czasem wspomina :) Jak ktoś szuka ludzi biednych, głupich, brzydkich i grubych, którzy w dodatku i tak mają wyjebkę na normalne relacje, bo wolą pejsbuki, hot-randy.xyz i tak dalej to portale randkowe mogę z czystym sumieniem polecić :) Ludzie z netu i ludzie z reala to są dwa różne środowiska, dość hermetyczne, które się rzadko mieszają. Inne podejście do świata, inny system wartości - WSZYSTKO inne.