Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki mam typ figury??

Polecane posty

Gość gość

Kiedy byłam trochę grubsza byłam pewna, że jestem klepsydrą (nie miałam nadwagi). Teraz schudłam i nie wszystko się zmniejszyło idealnie równo z resztą. Ramiona nie są szerokie, ale szersze od bioder. Biust miały, ale to efekt wychudzenia (wciąż jestem na diecie) W talii - obecnie 58cm Tyłek - jakieś 83/84 Mam przerwę między nogami i idealne uda. Szczupłe, ale nie wychudzone. Są jednak szczupłe, a co za tym idzie moje łydki są do nich zbliżone centymetrami. Niby mniejsze w obwodzie, ale wydają się być umięśnione i szerokie. Tak też pewnie jest. Mam drobne kości, szczupłe nadgarstki, szyję...itd. Jaka to figura??

Gość gość
Wugladasz jak chlopak.

Gość gość
jesteś klepsydrą albo odwróconym kielichem.

Gość gość
figura typu krzywe patyki.

Gość gość
Uraziłam juz jakiegoś grubasa?? Nie rozumiem po co mnie obrażacie. A kto wyznacza ideał urody?? Faceci? Jak chcę się czuć dobrze dla samej siebie. 14.41- dziękuje za jedyną normalną odpowiedź. To raczej nie kielich, ale klepsydra..sama nie wiem. Klepsydra może mieć ramiona szersze od bioder??

Gość prawictwo pospolite 137
ideał urody to 86-60-92

Gość gość
Twój czy większości facetów?? Zawsze wydawało mi się, że faceci wolą większy biust.

Gość gość
Może, jak popatrzysz na zdjęcia większości klepsydr to ramiona nie są równe z biodrami, wąskie ramiona mają raczej gruszki. Osobiście myślę, że jesteś delikatnie zbudowaną klepsydrą :)

Gość gość
Klepsydry nie sa plaskie

Gość gość
W takim razie klepsydra pasuje najbardziej i nie jestem płaska :p Mały to nie synonim płaskiego

Gość gość
możesz mieć jeszcze figurę X (prawie to samo co klepsydra, ale trochę szersze i mocniej zarysowane ramiona).

Gość gość
Tak! To jest to! Wychudzone x to cała ja :D Nawet nie wiedziałam, ze taka figura istnieje...tylko te masywne uda :/ też coś nie bardzo pasują, ale wiem już na czym stoję. Dziękuje za pomoc :)