Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o kobiecie po studiach scislych, ktora wyszla za kierowce tirow?

Polecane posty

Gość gość

Desperatka?

od kiedy ukonczenie studiów to taki wyczyn? Od kiedy wartość człowieka to ta na papierku ze szkoły?

Gość gość
nie a co w tym złego. Może to inteligentny człowiek a może poprostu do siebie pasują

Gość gość
O czym oni moga ze soba rozmawiac?

Gość gość
Nic, ale sądzę, że kierowca tirów to lepiej opłacalny zawód niż 99% studiów (nawet tych lepszych) i coraz bardziej zastanawiam się czy nie lać na studia i nie zrobić uprawnień. 5 patoli do ręki, co trzecia oferta pracy dla osób z prawkiem kategorii C+ E.

Gość gość
Coś mi się zdaje że nie masz najlepszego zdania o zajęciu swojego męża skoro o to pytasz. Ale powiedz mi czy o takiej kasie jaką twój byle jaki mąż do domu przynosi myślisz podobnie jak o nim samym czy już trochę lepiej? ;) Jeżeli mowa o cudzym mężu to pytanie uważaj za niebyłe.

Gość gość
Ja mam iq na obecną chwilę 143 i nie mogę się już doczekać kiedy zrobię uprawnienia na tira. To wymarzona praca. Kupa kasy i nikt nie siedzi Ci nad łbem, nie krytykuje, nie nadaje ( jak w większości prac, gdzie przebywa się w pobliżu kierownika). Taka praca by mnie w pełni uszczęśliwiła. Do tego zarobki wysokie.

Gość gość
Nie jest to oplacalne... Zarabiaja moze 3....

Gość gość
Nic, rozmawiać mogą na dużo tematów, przecież nie wszyscy ograniczają swoją wiedzę i zainteresowania do wykonywanego zawodu.

Gość gość
gość dziś O czym oni moga ze soba rozmawiac? x Mowa o lasce po studiach o kierunku ścisłym no to może o... Czy ja wieeem..? Fizyce?! Widzę że w twojej opinii za kierownicami ciężarówek siedzą tylko matoły.

Gość gość
Normalnie nic w tym złego nie ma ja sama byłam w podobnej sytuacji. mój kolega jest kierowcą a sama kocham tiry

mogą rozmawiać o tym co ich interesuje, o życiu. Rozumiem ze ty z partnerem rozmawiasz o fizyce jądrowej, no ale większość ludzi rozmawia o pogodzie, obejrzanym filmie, jedzeniu, podróżach, znajomych, muzyce, polityce itp itd. a nei liczą razem równań różniczkowych w wolnym czasie ;)

Gość gość
gość dziś Nie jest to oplacalne... Zarabiaja moze 3.... x Trzy to bez żadnego doświadczenia a i to w najpodlejszej firmie. No chyba że mówimy o transporcie krajowym no to zgoda. Takich firm na kraju jest sporo.

Gość gość
O seksie tylko? ;)