Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezczelna EKS mojego faceta.. pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem juz rok czasu, wczesniej on był 5 lat z pewna dzewczyna, która teraz nagle przypomniała sobie o jego istnieniu, pisze do niego co słychac, zyczy miłego dnia itd. typowo sie przymila.... wszystko byłoby ok gdyby moj facet to olewał ale ja wiem,ze on jej odpisuje ostatnio nawet umowili sie na "kolezenskie piwko"... ja jestem bardzo zazdrosna o mojego? chłopaka i czuje,ze tamta moze mi go odebrac, nie ukrywam,ze jest bardzo atrakcyjna i faceci to doceniają, znaczace jest tez,ze to ona zerwała ich zwiazek bo jakas tam głupotka jej nie pasowała.... boje sie,ze ona teraz chce to naprawic ;(

Gość gość
Ktora z was jest bardziej atrakcyjna?

To nie EKS jest bezczelna tylko twój facet. To on pisze z nią i sie z nią umawia. To on jest nielojalny wzgledem Ciebie. To jego wina. No cóż nie rozumeim cię wiesz o tym i na to pozwalasz.

Gość gośćona27
Najlepiej to daj mu do przeczytania swój post. Po tym co powie i zrobi, jasno będziesz mogła stwierdzić czy jest wart twojego zachodu.

Gość gość
on mowi,ze to nic wielkiego,ze oni jak sie rozstawali chceli pozostac w dobrej relacji a nie skakac sobie do gardeł i zapewnia mnie,ze nigdy do niej nie wróci,ze ona jest rozpieszczona i wszystko co ona powie musi byc na wierzchu... ale to po co z nia pisze ;( ja nie ukrywam, mam kompleksy i raczej nei wyglądam jak dziewczyna z kalendarza... za to ona niestety tak.

Gość gość
ale jest z toba a nie z nia, prawda?

moze i nei wróci, ale widać że na nią leci i póki będzie sie spotykał z nią ty bedizesz ta drugą gorszą

Gość gość
Przykro mi Twój facet to tępy gniot. Olałabym takiego frajera. Sama nigdy nie zachowywałabym się tak w stosunku do swojego faceta i od niego też oczekiwałabym lojalności. Eks to eks a takie gadanie że to "przyjacielskie" to ściema. Twój koleś jest nielojalny ja bym tego niigdy nie tolerowała

"Przykro mi Twój facet to tępy gniot. Olałabym takiego frajera." Zgadzam się.

Gość gośćona27
Sama sobie stwarzasz problem dziewczyno. Tamta ci go odebrać nie może bo on twoją własnością nie jest. Jeśli będzie chciał to i tak pójdzie w p**du. Co nie zmienia faktu ze takimi zapewnieniami robi z siebie idiotę do sześcianu. Ja bym prosto w oczy rzuciła tekst ze zwyczajnie nie jestem w stanie zaakceptować ich znajomości a jeśli to dla niego takie ważne, że warte twojego stresu i niepewności to daj mu krzyżyk na drogę i dodaj że na drodze do szczęścia nie będziesz mu stawać.

Byli razem 5lat, jest to kupa czasu, Ty jesteś z nim rok. Do tego to ona zerwała, czyli bardzo możliwe, że on nadal coś do niej jeszcze czuje. Jak to mówią "stara miłość nie rdzewieje". Ciężko niestety jest to dobrze ocenić, ale nic dobrego z tego dla Ciebie nie będzie.

Gość gość
Faceci lubia takie laski jak byla twojego.... Rozpieszczone czyli bogate i bardzo atrakcyjne.

Gość gość
ja tez czasem mysle,ze powinnam go zostawic i niech sobie sa razem skoro byli tacy szczęsliwi ;( ale prawda jest taka,ze ja chyba próbuje na siłe zatrzymac tomka przy sobie, on tez jest facetem "z wyzszych sfer" a chyba kazda kobieta/dziewczyna lubi kiedy ma atrakcyjnego faceta do tego jeszcze dochodzi jego charakter i tworzy to całkowicie odlotową jak dla mnie mieszanke ... kocham go i nie chce stracic ;( powiedziałam mu przed momentem,ze sobie nie zyczę aby razem pisali badz spotykali sie to odpowiedział,ze nie mam o co byc zazdrosna ale ze oni nie zerwą znajomosci bo znaja sie na wylot i jeden drugiemu nic złego nie zrobił ;((

facet traktuje cię z góry, ty jesteś kopciuch a on pan i władca :O

Gość gość
ja wiem,ze faceci lubia takie dziewczyny ;( ja jestem raczej naturalna, ona z kolei wytapetowana lalka barbie która w worku na ziemniaki wyglada dobrze...;( ale prawda jest tez taka,ze takie dziewczyny mogą miec kazdego a przynajmniej wiekszosc a ona uparła sie przy osobie, którą kiedys sama rzuciła w kąt ;(

Gość gość
mam ochote sama do niej coś napisac ;(

Gość gość
a ja nie sądzę by chciał wrócić do byłej, po prostu chwilowo czuje sie jak don żuan bo skupia na sobie uwagę az dwoch kobiet i to mu schlebia, kazdy facet lubi atencje ze strony kobiet

Gość gość
ty też będziesz eks

Nie pisz do niej. To nie ona jest problemem a twój facet. Twój facet, który ma dziewczynę ale jej nie docenia i podświadomie lub całkiem świadomie marzy o eks.

Moim zdaniem też nei chce wrócic do eks, no ale skoro rusza na podryw i ma w d***e swoją partnerkę to jej nie kocha i nie szanuje.

Gość gośćona27
Po pierwsze i najważniejsze autorko: zrozum ze w tej calej idiotycznie dziecinnej sytuacji, to TWÓJ FACET jest winny bo świadomie sprawia ci przykrość. Nigdy ciebie nie zrozumiem bo zupełnie inne mam podejście. A może on próbuje sie tak dowartościować? Mimo wszystko to i tak kretyn dla mnie. Współczuję ci ale to twoje życie i jak ktos gdzieś napisał, masz prawo sobie je zmarnować.

Gość gość
;((

i uświadom sobie że to nei eks jest winna a facet, jakby się zjawiła inna piękność to twój facet zareagowałby tak samo. Zaczął by sie z nią "przyjaźnić". Tak Cię kocha ;)

Gość gość
Jak dla mnie to on ma jakiś cel.Może chce zobaczyć co się z tego wykluje a Ciebie trzyma w odwodzie.Jak im wyjdzie to odejdzie,a jak nie to ma Ciebie.Ja postawiłabym warunek albo ja albo ta /ważna dla niego/znajomość.Jedno jest tu dla mnie jasne:dla niego znajomość z eks jest ważniejsza od Ciebie.A jeśli tak to zapytaj kim Ty dla niego jesteś?

Gość gość
czy naprawde trzeba zrywac wszystkie znajomosci w obawie przed szantazem obecnych?

ale to nie jest znajomość a znajomość z podtekstem, twój facet o tym wie ale udaje głupiego

Gość gość
z jakim podtekstem? ex to ex

taaa i po roku się nagle odzywa? a przez rok nie było kontaktu. Widać że to zwrot z jej strony. Gdyby chciała przyjaźni to by sie przyjaźnili po zerwaniu.