Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amdyn

Pelleve na obwisłe ramiona. Ktoś robił?

Polecane posty

Gość Amdyn

Tak jak w temacie. Czy któraś z was robiła zabieg Pelleve na obwisłe ramiona? Chodzi mi o ramiona a nie o inne części ciała:-) Jeśli któraś z was robiła to niech podzieli się wrażeniami i może efektami. Ile płaciłyście za ramiona?

Gość Amdyn
Nikt się nie odzywa? Nikt nie robił tego zabiegu???

Ja robiłam na ramiona bo miałam problem po odchudzaniu, że ramiona były takie bardzo obwisłe. I zaczęłam od ćwiczeń na początku ale efekt był bardzo powolny więc się zdecydowałam na pelleve. Co prawda powiedzieli mi od razu, że efekt utrzymuje się max do 3 lat. Może obwód ramion nie zmiejszył się diametralnie ale na pewno ja poczułam różnice zakładając bluzki. Zabieg wykonywałam z pół roku temu w Centrum Estetyki Beauty - http://www.beauty.com.pl/pl/pelleve

Gość Agata82
kawenave jesteś spamerką, twoje posty to nic innego jak reklamy różnych firm, w każdym poście dodajesz linka do miejsca, z którego niby korzystałaś. To wielkie chamstwo!

Gość gość
Ja na obwisłe ramiona robiłam fale radiowe z laserem biostymulującym bo efekt jest ja po pelleve, a zabiegi znacznie tańsze. Nie pamiętam dokładnie, ale za pojedynczy zabieg płaciłam coś około 150 zł. Efekty były widoczne od pierwszego zabiegu. Miałam łącznie 6 zabiegów, co około 2 tygodnie. Ostatni miałam gratis. Jestem z Poznania i jak ktoś chce podam namiary na miejsce.

Zabiegi, które doprowadzają do skurczu włókien kolagenowych jak najbardziej wpłyną korzystnie na strukturę skóry. Takie urządzenia jak pelleve, maximus czy zaffiro to popularne metody stosowane w celu poprawy napięcia . Natomiast pacjent musi pamiętać, że procedury nieinwazyjne zazwyczaj należy wykonywać w serii.