Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne, niepokojące smsy w komórce chłopaka. Przejść do porządku dziennego?

Polecane posty

Gość gość

Z góry proszę Was o zrozumienie i nie wyzywanie mnie. To świeży związek. Jesteśmy razem oficjalnie od 3 miesiący. Wiadomości są sprzed ponad 4 miesięcy. Wiem, że wtedy miał prawo do tego ale... Ale są dziwne, pisane jak podejrzewam, do byłej, z którą K. już dawno nie był w związku. Wczoraj pożyczyłam jego stary tel bo mój się zepsuł. I słuchajcie, mam za swoje...:O żałuję, że myszkowałam po tym telefonie. Ale która kobieta nie skorzystałaby z okazji? A tam takie kwiatki, wysyłane przez niego...co ciekawe odpowiedzi od niej wykasowane:

Gość gość
dodaję w kilku wiadomościach post bo nie wiedzieć czemu wyświetla mi jako Spam:O inny: "Nie wiem, sam jestem ciekaw. Mam tą niezdrową fantazję, żeby Cię spotkać po tym, jak Cię miał. Z drugiej strony boję się tego jakoś" i kumulacja: "Nie wiem dlaczego mam pragnienie/fantazję, żeby ktoś taki jak Ty, czyli uprawiający sex bez zobowiązań z innym, dominował. Np. żebyś usiadła mi na twarzy i bujała, ocierała, przyduszała". i ostatni z tej dziwnej wymiany zdań: "Tyle ile potrzebujesz. Ubrałabyś te rajstopy w soboty, które miałaś na sobie z nim?" Wiecie, ja rozumiem, nie byliśmy jeszcze wtedy parą. Miał prawo na świństewka z kobietami. My wtedy zaczynaliśmy się poznawać dopiero. Nie wiem, czy on ma z nią kontakt. Tylko zaczynam się zastanawiać, czy z takim człowiekiem mogę cokolwiek planować. Nie znam go kompletnie od tej strony. Nasz seks jest zwyczajny. Proszę o potraktowanie problemu poważnie. Czy ja przesadzam?

Gość gość
Czy wasi faceci/ mężowie przed poznaniem was też byli tacy zboczeni? Swoją drogą on musiał zapomnieć o tych smsach. Inaczej wykasowałby je przed pożyczeniem mi telefonu.

Gość gość
Nie był wtedy z Tobą. Mógł robić co chciał. A Ty jesteś chamówą że udostępniasz na publicznym forum jego prywatne smsy🖐️ :O

Gość gość
Fakt, nie był ze mną. Ale nie o to chodzi, boję się, że będzie mnie zdradzał jak ma takie obleśne myśli w głowie...

Gość gość
Zboczony...

Gość gość
A nie łaska pogadać z nim otwarcie? Co to za związek? My go nie znamy i nie odpowiemy za niego.

Gość gość
on jest zboczony, chyba jest kryptogejem skoro chce używać kobiety po tym jak była z innym, pewnie najchętniej wskoczyłby do łózka innemu facetowi

Gość gośćona27
Mogłaś nie grzebać to fakt, ale skoro już sie stało to ja na twoim miejscu jakoś bym go podpytała o jego fantazje itp może ci się zwierzy. Jeśli nie to sama za jakiś czas spróbuj go trochę zdominować, myślę że z jego reakcji poznasz czy to to co lubi. Nie wiem naprawdę głupia sytuacja, ale musisz coś zrobić bo pewnie nie da ci to spokoju nigdy.

Gość gość
Zdecydowanie jest hetero. Gość z 19:29 sama jesteś psycholką:O

Gość gość
hahahahahahah. Uciekaj lepiej

Gość gość
Zrzygalabym sie na twoim miejscu

Gość gość
Go sc z 19:40 mam taką ochotę. Tylko widzisz, on nie był ze mną wtedy. I sama nie wiem co z tym fantem zrobić. Może się wkurzyć że łaziłam po jego telefonie:O

Gość gość
A ty tępa dzido nie miałaś facetów przed nim??

Gość gość
o sobie mówisz tępa dzida? Miałam, ale nie pisałam z nimi takich rzeczy...ktoś jeszcze coś doradzi?

Gość gość
up

Gość gość
Nie byliscie wtedy ze soba oficjalnie, ale cos miedzy wami bylo....

Gość gość
Poznawaliśmy się. I od słowa do słowa zaczęliśmy się umawiać. Sama nie wiem, spędza czas ze mną, nie miałby czasu na zdardzanie raczej. Ale niedobrze mi się robi, jak przypomnę sobie co przeczytałam.

Gość gość
Wiesz ja wiem coś o tym bo moja siostra miała taką sytuację, i ja cie nie chce straszyć ale o a zobaczyła te SMS i wystraszyła się okropnie i pogadala z nim o tym no i Wyszło szydlo z worka.. I zdradzał ja i rozeszli się xd

Gość gość
No ludzie lubią różne rzeczy, dla mnie akurat to jest na maksa obleśne, skoro dla Ciebie też to może być problem. A skoro on lubi takie rzeczy, a z Tobą uprawia zwykły seks, to też wydaje mi isę, że dobrze nie wróży, bo nie znajdzie spełnienia i może Cię zdradzać i też chyba świadczy to o jego braku zaufania do Ciebie. niby powinnaś pogadać, ale czy się przyzna? Może powiedzieć, że te smsy nie były na serio

Gość gość
no jest obleśne...jak można siadać komuś cipką na twarz? bleee...

Gość gość
Akurat chodziło mi o ten seks po tym jak "inny ją używał" :D

Gość gość
tak dewotki bo dla was pozycja na misjonarza przy zgaszonym świetle to szczyt możliwości:D

Gość gość
Autorko brawo:) Twój chłoptaś zabawiał się z byłą, która może nawet nie domyła się po tamtym, spelniała jego fantazje. A on cię teraz całuje mrrrrruuu:p

Gość gość
Myślę, że to fan cuckloud więc będzie cię podpuszczał byś bzykała się z innymi, a on po wszystkich wyliże śmietankę :)

Gość gość
Co to ma znaczyć autorko brawo? :O jaka jej w tym wina?

Gość gość
Fan cuckold, czyli co to go kręci? Ale może go to kręci wobec jednej sytuacji? Ze mną kocha się normalnie. Super, tyko że mnie to nie śmieszy.

Gość gość
Autorko a ile macie lat?

Gość gość
Z smsów wynika, że z poprzednią partnerką byli w związku cuckold. Poczytaj sobie na ten temat... Musisz być jeszcze bardzo młoda i niedoświadczona jeżeli piszesz, że siadanie cip*ką na twarzy faceta jest obrzydliwe.