Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość komunalny

Mieszkanie komunalne zastępcze z powodu rozbiórki, jakie? Jakie prawa?

Polecane posty

Gość gość komunalny

Witam. 5 lat temu dostaliśmy mieszkanie socjalne do remontu, robiliśmy dosłownie wszystko... ściany, instalacje, okna, drzwi i td. Po roku mieszkanie zostało komunalnym, zrobiliśmy łazienkę za pozwoleniem administracji, podłogi i td. W listopadzie 2014r. zapadła decyzja ( nagle) wszystko działo się od sierpnia 2014r, że kamienica zakwalifikowana jest do rozbiórki. Oczekujemy na lokale zamienne lada dzień maja być wskazania, moje pytanie czy miasto musi wyremontować mieszkanie które zostanie mi wskazane? Czy to prawda że mogą dać mi dużo gorsze niż teraz i mogę tylko odmówić 3 razy? Czy jest ktos kto dostał takie mieszkanie i moze opisać jak wyglądają te przydziały ( wygląd mieszkania)? Czy mieszkanie zastępcze z powodu rozbiórki ma takie same prawa co przyznanie " zwykłego mieszkania" komunalnego z powodu braku mieszkania? Jutro mam prawnika, ale chcę się juz czegoś dowiedzieć. PS: Proszę sobie oszczędzić komentarzy jak to inni muszą pracować a inni mają od miasta, nikt Wam nie broni iśc po lokal komunalny :). POZDRAWIAM :)

Gość gość komunalny
odp. ktoś?:)

Gość Silent

Odkopuję temat.

Jak się zakończyła cała sprawa? Autor tematu może udzielić odpowiedzi?

Ktokolwiek inny?