Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Memoria

Czy Mukada_Arma to był projekt Widma?

Polecane posty

Gość Memoria

Jak wyżej

Gość gość
widmo sam był projektem :D

Gość Memoria
Ale czy ten profil Mukada to było też jego? Zresztą też tak myślę, że Widmo to tez projekt...

Gość gość
Po co zadajesz takie kretyńskie pytania? Kto ma ci na to odpowiedzieć, tępa szloro?

Gość gość
Ciekawski jestem i tyle skur(wiały gościu

Gość gość
to wyjazd stąd mącicielu !! bo xaraz cie ktoś 88888 poczęstuje i tyle popiszesz

Gość gość
wątpie aby widmo był projektem, raczej osobnik z zaburzeniami i na prochach :D

Gość gość
Widmo to koke kreska kojot i lalkarz

Gość gość
Koko spamował 888, na zdrowy rozsądek mało prawdopodobne, żeby to był przypadek. Ale tak precyzyjnie stworzyć wizerunek psychola to też nie do uwierzenia. Te jego ataki furii z rana były z******te :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Cześć Widmo :* Wiesz, że cię nawet polubiłem :D

Gość gość
najpierw pisał jako kreska,a później ogłosił śmierć kreski poprzez powieszenie i stworzył widmo :D

Gość gość
ataki furii z rana to wyrzut testosteronu jak tłumaczył :D

Gość Memoria
Wiem, że Kreska to Widmo, po mrocznych stopkach można było poznać ;) Profil Mukada Arma znaleziony został na demotywatorach i na zapytaj.pl, w obu profilach widnieją wizerunki kotów, Widmo w awku też miał kocura mmiaaaaaałłł...

Gość gość
dlaczego zabił Kreskę?

Gość gość
"W avku umieszcza!y to co nam brakuje lub chcielibyśmy osiagnac. Proszę nie brać tego do siebie co pisze. To efekt procentów buzujących w organizmie. Wylogowani niebiescy stają po mnie i po Wilku. Zmijki. Muszka miała pokłady wrażliwości i empatii to jest ludzkie. Wolf uciekam. Tymczasem.autor kreska :D

Gość Memoria
Powiem szczerze, ze imponuje mi ten Widmo, jeżeli wszystkie te profle na K są jego, to jestem pod wrażeniem jego umiejętności, tego , że potrafił tak idealnie skomponować różne od siebie postaci. Czemu powiesił Kreskę? Nie wiem wydaje mi się, ze chciał coś stworzyć od nowa, odciąć się od postaci Kreski, którą skomponował, coś może poszło nie tak, oczywiście wg jego rozumowania. Kreska to była postać wielce depresyjna, może powieszając go, chciał się uwolnić od depresyjnego stanu, tym bardziej, że pisał wtedy z SW

Gość gość
A czym się różni Widmo od Kreski? Czy to jedna osoba tyle, że pod innymi pseudonimami? Czy mają różne poglądy i osobowości itd.

Gość Memoria
Ty się mnie pytasz? Nie wiem, nie jestem nim, próbuję tylko analizować... Widmo=Kreska, to jest pewne. Pozostałe Kojoty i Koki, są niepotwierdzone, są tylko domysły, że to też jego przejawy.

Gość gość
nie wiem co trzeba miec w głowie aby stworzyc tak precyzyjnie i wiarygodne postacie. pytanie ktory jest prawdziwy ? tylko w jednym miał awka... :)

Gość gość
To niemożliwe aby te wszystkie postacie stworzyła jedna osoba. Ten ktoś nie spałby, nie jadł, nie pracował tylko wymyślał swoje alternatywne osobowości. Jedyne w co wierzę to, że kreska i Widmo to ta sama osoba.

Gość Memoria
Właśnie też mnie ciekawi, który to jest prawdziwy, strasznie intrygująca postać, lubię obserwować takie skomplikowane osobowości. W projekcie Widma i Kreski ujawnił dużo ze swego cienia,widać, że zaczytywał się w literaturze z pogranicza thrilleru, psychologii, cytaty -stopki pochodziły z serii książek o Hanibalu Lekterze. Jeżeli pozostałe Koki i Kojoty są jego, to ujawnia w nich tą jasną stronę mocy :)

Gość gość
Wierzy, hahaha, sam to pisał. Dlatego Krecha był z kanady, inny czas, koko ściemniał jedną księżniczkę a kojot powstał z nudów :)

Gość gość
Sorry ale ja nie śledzę go, ok? I nie jestem za bardzo w temacie :)

Gość Memoria
Zastanawia mnie postać Koke, podobno on z konta spamował Karuzelę ósemką, tak jak robił to Widmo, stąd te podejrzenia, że to jedna i ta sama osoba. Wiem jednak , że ludzie w dużej mierze są bardzo podobni do siebie, mogą mieć podobną emanację do kogoś innego, wówczas może się zdarzyć, że weźmiemy ich za jedną osobę. Jednak im więcej podobieństwa, używania tych samych słów, wyrażeń, szyk zdania, tym większe prawdopodobieństwo, że to jedna i ta sama osoba, jak za dużo zbiegów okoliczności, tym większe podejrzenia...

Gość gość
Kkkokej De jest cwany.Jako krecha wspinał się na emocjononalne levele w tym samym czasie co z gryzem. Ciekawe co na to Ola??Jako De masował. Silene pierwszego ordynusa kafee.Chociaż pewnaa robi Silene konkurencję w tej dziedzinie,hehe.Kokej lubi różnorodność.

Gość Memoria
Mimo, że Widmo ogłosił swoje odejście, to nadal tu jest , czyta forum, czyta wszystkie wpisy i tematy o nim, udziela się z gościa. Jeśli ktoś przebywał długi czas tutaj, to tak łatwo nie odchodzi, można wykasować konto i założyć drugie, całkiem inne po jakimś czasie. Zaraz mi pewnie dos(ra :D