Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozyczka1889

chyba koniec malzenstwa

Polecane posty

Gość rozyczka1889

Niedawno wzięłam ślub... jednak to nie jest nawet małżeństwo. Mąż stał się nagle bardzo religijną osobą i stwierdził, że bez religijnego ślubu nie będzie ze mną spał bo to grzech a ja myślę tylko o jednym i go nie kocham. Wcześniej sypialiśmy razem a teraz oczywiście nic. On chce bym czekała razem z nim do drugiego ślubu ale ja zaczynam mieć wątpliwości czy to nie jest ściema i nie kryje się za tym jakaś dziewczyna. Ogólnie mówiąc to jestem załamana i to wszystko jawi mi się jako jeden wielki koszmar.

Gość gość
gosciu choruje na głowe. wyglada na schizofrenie

Gość gość
dziwna sprawa

Gość rozyczka1889
On już kiedyś był bardzo religijny. Potem mieliśmy przerwę i on w tym czasie "szalał" i teraz nagle z powrotem (a nawet bardziej) zrobił się religijny. Początkowo się cieszyłam ale teraz zaczynam widzieć, że jemy bardziej zależy na jego osobie, niż na mnie chociaż mówi co innego. Nawet nie mam ochoty przyznawać się do swojego problemu rodzinie ani przyjaciołom. Poza tym nie wiem czy on jest taki religijny faktycznie czy może coś innego albo ktoś się za tym kryje bo nie widzieliśmy się przez dwa miesiące i może coś w tym czasie się stało.

Gość rozyczka1889
Z drugiej strony mam nadzieję, że coś się nagle odmieni ale mam do niego żal. Poza tym jego koledzy mu tak doradzają, że chyba mają nadzieję, że się rozstaniemy naprawdę.