Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżasta19

Czy mam się tym przejmować?

Polecane posty

Gość Dżasta19

hej. dziś siedzialam ze swoich chłopakiem u niego przed komputerem i oglądaliśmy film, i jakoś tak wyszło ze otworzył folder z jakimiś zdjęciami. no dobra, to były zdjęcia z jego studniówki, które już widziałam. . ale dalsze zdjęcia były z jakiś jego imprez, które robił u siebie w domu parę lat temu i tam były jego zdjęcia z jakimiś dziewczynami, które się przytulaly do niego i on do nich i jakieś tam buziaczki mu dawały i wgl, a mi się trochę przykro zrobiło bo jednak dla zakochanej dziewczyny oglądać takie zdjęcia swojego mężczyzny to nie jest przyjemna rzecz..:-( po tym wszystkim juz nie chciał dalej oglądać tych zdjęć i straciłam humor i jak mu powiedziałam dlaczego, to powiedział że to były stare czasy i to się nie liczy, że teraz ja jestem najważniejsza .. :-( jest mi cholernie smutno i niewiem co mam robić... dodam że ze mną nie ma prawie wgl zdjęć jedynie jakieś tam z sylwestra...:-(

Gość gość
:p kochana jesteś. zbytnio się nie przejmuj, stare zdjęcia i wygłupy z imprez.

Gość gość
jeszcze nie weszłam w ten topik, jedynie zobaczyłam temat i już wiedziałam ze chodzi o chłopaka. jakie wy laski jesteście przewidywalne.. jedyne czym się potraficie przejmować to faceci.

Gość gość
Wielu moich kolegów ma takie fotki np. z koleżankami z klasy, ale z żadną z nich (raczej) romansów nie mieli. Pozowanie do zdjęcia to zabawa i wygłupy, zwłaszcza takie foty typu: on w środku, a dziewczyny całują go w oba policzki.

Gość gość
nie mysl o tym

Gość gość
Jejciu! Chłopak ma się wyzbyć wszelkich fotek bo tyś taka delikatna. Nie dzierżę takich głupich dziewek jak ty. Wróć do przedszkola. Tam się poskarż i opiekunka pocioma ci bubę.

Gość Dżasta19
gość z godz 05 : 27 oh jej nie bulwersuj się tak ! a tak wgl to nie jestem delikatna tylko ostrożna w kontaktach z mężczyznami i w związku, żeby znów się nie rozczarować. . i ja nie potrzebuje się wracać, to ty się wróć lepiej do przedszkola..