Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu tak trudno poznac faceta do rozmowy a tak latwo na seks

Polecane posty

Gość gość

dlatego z nikim nigdy nie bylam, nie wiem czemu, ale natykam sie na facetow, ktorzy sie narzucaja, pozwalaja sobie na zbyt duzo... wydaje sie niesmiala, ulegla, "latwa desperatka", ale wcale taka nie jestem, kolezanka mowila, ze jestem naiwna i nieswiadomie flirtuje? nie wiem co miala na mysli...

Gość babojady
bo o czym z wami babami rozmawiać? zakupach w galerii i stercie butów i tapety na mordy? Innych tematów z wami nie ma.

Gość gość
o codziennych sprawach, filmach, ksiazkach, muzyce, nawet i polityce, szkole, pracy...

Gość gość
a przy wielu poznanych facetach mam wrazenie, ze wpuszczaja do swojego grona glownie facetow, nie sluchaja tak dobrze kobiet jak kolegow, a ich kobiety sa tam do ozdoby, zeby sie z nimi pokazac

Gość gość
O czym rozmawiać z kobietą? O ulewach, o książkach, o mostach, o kamieniach w bucie, o ekonomii, o trasach rowerowych, pieszych, samochodowych, o planach, o wizjach, o osądach, o wspomnieniach, o wypadkach, o dowc****h, o festiwalach, o braku tematów do rozmów też można porozmawiać. Troszkę fantazji synku :)

Gość gość
Widocznie się im podobasz wizualnie i tak ich ciśnie, że szkoda im czas na rozmowę marnować skoro można chędożyć, a jak widać rozmawiać wolą z kolegami.