Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomagam obcej i chorej osobie.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w bloku razem z moją mamą. U nas w klatce mieszka taki chłopak około 30stki. On choruje i poprosił moją mamę o drobną pomoc. Moja mama dużo pracuje i ma mało czasu więc kazała mi się tym zająć. Zgodziłam się. Tylko kim ja tak właściwie jestem żeby pomagać chorej osobie? Nie chcę wyjść na taką bez serca ale dlaczego jego rodzina mu nie pomoże?

Gość gość
Nowotwór.

Gość gość
Może rodzina nie może mu pomóc akurat tego dnia?

Gość gość
ale hiena jesteś to nie pomagaj psito

Gość gość
Nie zauważyłam żeby jego rodzina kiedykolwiek go odwiedziła.. Dziwne. Trochę mi głupio go o to zapytać.

Gość gość
Widzę, że pojawiła się krytyka.. Jestem mocno ciekawa ile z osób, które mnie w tym momencie skrytykują pomogłoby co kolwiek na moim miejscu takiej osobie.

Gość gość
Ja bym pomogła.Każdy może się znaleźć w podobnej sytuacji.

Gość gość
oczywiście że bym pomogła ,skoro żałujesz swojego czasu to rzeczywiście zrób sobie za to ładny makijaż i obejrzyj coś durnego w tv co lubisz

>>>Widzę, że pojawiła się krytyka.. Jestem mocno ciekawa ile z osób, które mnie w tym momencie skrytykują pomogłoby co kolwiek na moim miejscu takiej osobie.<<< x Ja kiedyś pomagałem i mi ktoś pomógł :). To żadne bohaterstwo. Obrzydliwe jest, Twoje analizowanie tego faktu. x Albo chodzisz jeszcze do podstawówki, albo jesteś dowodem, na niedorozwój społeczny dzisiejszej młodzieży :(.