Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestemjakijestem1

dziwny przypadek z dziewczyną .

Polecane posty

Witam , założyłem ten temat bo juz nie mam sił do tego wsystkiego jestem mężczyzną 20 lat , od 4 miesięcy ubiegam się za dziewczyną , przez 3 miesiące było fajnie , poznawaliśmy siebie , duzo różnych tematów , ona miała chęć się ze mną spotykać lecz ostatnio zadałem jej pytanie czy zechciałaby ze mną "chodzić" ująłem to oczywiście w innych słowach , to ona tak bardziej na chętnie powiedziała że musi się zastanowić , to dla mnie nie miało problemu, zrozumiałem ze musi sobie wszystko poukładać , tydzień temu wróciłem do tego tematu lecz ona mówi ciągle że NIE WIEM ,to jest denerwujące , mówiłem jej że mi bardzo na niej zależy , zrobiłem jej własnoręcznie prezent . wiem jeszcze że czasem spotyka się z jakimś kolesiem ale nie jestem z nią w związku i przeciez się jej nie zabronie spotykać , ale to dla mnie trochę dziwne , nie wiem czy mam dać jej czasu czy co , juz nie mam sił na to , zakochałem się w niej ale nie wiem czy to odwzajemnia , spać nie mogę , ciągle myśle i nnie wiem co mam robić więc szukam ratunku w internecie . Dodam że ona ma 17 lat , 3 lata młodsza . tylko prosze bez głupich odpowiedzi ze daj se spokój , itp itd , bo to nie jest takie proste zapomnieć o tak o , o takiej osobie jak ona .

Gość gość
Nie wiem = nie kocham, ale jesteś fajny gość i tyle. Poczekaj, poobserwuj, daj sobie minimalnie na wstrzymanie, bo jak będziesz latał za nią jak pies, to ona cię oleje, tym bardziej, że smarkula się rozgląda za "lepszym".

tylko prosze bez głupich odpowiedzi ze daj se spokój , itp itd , bo to nie jest takie proste zapomnieć o tak o , o takiej osobie jak ona . x Wyluzuj, im bardziej będziesz się starał, tym mniej osiągniesz. To niezdecydowana małolata.

Gość jestemjakijestem11
to jest za trudne , nie wiem co z sobą zrobić , kurw.... , nie moge się skupić do matury , juz mam dość