Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na kogo glosowalyscie?

Polecane posty

Gość gość
Leca za nim bo maja dosc tych fałszywych twarzy z po i pis, nie jest to dobry kandydat ale tonący brzytwy się chwyta

Gość gość
I się mądrzy dogadali :D Mi byłoby żal, gdyby mój kandydat mimo intensywnej akcji wyborczej i kosztownej miał tylko 15 proc więcej od "prostaka"

Gość gość
Na Kukiza. Dlaczego? Bo wole muzyka niezaleznego od nikogo, niz zlodzieja Komorowskiego i idiote Dude, przydupada Kaczora i Radia Maryja. Czy Wy nie rozumiecie,ze my potrzebujemy kogos nowego? Teraz nic si nie zmieni jak Duda wygra, beda dalej zlosliwosci i przeciaganie linki!!!

Gość gość
Sondaż pokazał z jakich nizin ludzie głosowali na menela kukiza...no cóż swój do swego ciągnie

Gość gość
A wy macie lepsze wykształcenie niż kukiz? on skończył prawo na UW więc nie jest osoba która nie wie co robi. pochwalić się swoim bagażem życiowym i wykształceniem.

Gość gość
polityka dobry teatr tylko sztuka do d**y

Gość gość
8:36 o tych nizinach zapewne wiesz z autopsji, bo kultury slowa nie masz za grosz, a Kukiza krytykujesz? On chociaz ma srednie potrafi sie wypowiedziec na poziomie. A Ty? "Menel", "niziny spoleczne"... I Ty matka jestes? Chyba sama jestes z jakiejs patologicznej rodziny.

Gość gość
8:36 z jakiego powodu uważasz Dudę za idiotę?nie pytam zlośliwie,oczekuję konkretów,bo jesli pada takie słowo to musisz mieć jakiś powód,żeby tak myśleć.Co do Komorowskiego to wszyscy mieliśmy okazję przekonać sie jak rządzi więc ok,ale co do Dudy to proszę cię o odpowiedź.

Gość gość
8.36 brawo Widzisz ja nie oceniam wyborców dudy, choć jeden z nich popisał się nieznajomoscia konstytucji :) Nie rób wszystkim złej sławy, bo jak tak wykrzykujesz jacy to wyborcy kukiza głupi, to widzę malego jarka kaczynskiego, czerwonego na twarzy i tupiacego "nie, nie" :D

Gość gość
Uwazam Dude za idiote, bo dla mnie tylko osoba uposledzona umyslowo (czyli idiota) ma pomysly, zeby karac za in vitro kara wiezienia. I te wymysly PiSu, ze jak oni nie wygraja to na 100% wybory sfalszowane... Ciekawe czy jak wygraja tez tak beda gadac.

Gość gość
gość dziś A wy macie lepsze wykształcenie niż kukiz? on skończył prawo na UW więc nie jest osoba która nie wie co robi. pochwalić się swoim bagażem życiowym i wykształceniem. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx I tu się mylisz koleżanko lub celowo chcesz wprowadzic ludzi w błąd chcąc dodac zalet swojemu kandydatowi.owszem zacząl nawet dwa kierunki,ale tak sie składa,ze żadnego nie ukończył,nawet nie zaliczyl jednego roku. na żadnym z nich,więc ma średnie pełne jak większość społeczeństwa.

Gość gość
Kukiz skończył prawo na UW???? Nie skończył, zaczął tylko ale mu przeszło :D

Gość gość
no macie rację ale widać że ma pociagi do polityki i prawa od zawsze :-)

Gość gość
gość dziś Uwazam Dude za idiote, bo dla mnie tylko osoba uposledzona umyslowo (czyli idiota) ma pomysly, zeby karac za in vitro kara wiezienia. I te wymysly PiSu, ze jak oni nie wygraja to na 100% wybory sfalszowane... Ciekawe czy jak wygraja tez tak beda gadac. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx No wiesz,to,że on by chcial karac to nie znaczy,ze to zrobi bo do tego aby tak się stało potrzebne jest coś więcej niż widzimisię prezydenta.Zresztą wszyscy wiemy,ze nigdy się tak nie stanie więc nie rozumiem hałasu wokół tego

Gość gość
Jak elektryk byl prezydentem, to muzyk tez moze. Taki mamy kraj jaki potrafimy zrobic, nasz rzad to nasze odzwierciedlenie. Wstyd byc Polakiem. Za granica maja nas za smieci.

Gość gość
nie powiem wstyd mi jest

Gość gość
Moze dlatego nie rozumiesz, ze pewnie masz dzieci poczete naturalnie, fizjologicznie? Za sama taka gadke facet u mnie jest skreslony. Jak ma gadac takie glupoty niech zamilknie i zejdzie ze sceny politycznej.

Gość gość
kukiz na jesień też on koniec z okradaniem polski zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany

Gość gość
gość dziś Wiesz, że gdyby pracodawca nie odprowadzał prawie tyle co zarabiasz miałbyś min 2 tys pensji? Nie wiesz... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Najniższa krajowa 1750 brutto,netto 1286.odpowiesz gdzie tu widzisz 70 % podatku?pawełek chyba coś przyćpał przed ta wypowiedzią

Gość gość
kukiz taki sam prymityw jak wałesa nie chcemy już takich!

Gość gość
duda jest ma wykształcenie prawnicze i ma dr a komorowski jest tylko historykiem a a prace napisał mu tesc gdzie sam sie przyznał na politechnice slaskiej to jest dopiero głupiec bo idiota to człowiek ktury niczym sie nie interesuje zwłaszcza polityka

Gość gość
Baby do garów, nie do polityki.

Gość gość
kukiz wy madralinskie ą ię na kafeterii co wy o zyciu wiecie :P tylko d**e obrabiacie

Gość gość
gość dziś Moze dlatego nie rozumiesz, ze pewnie masz dzieci poczete naturalnie, fizjologicznie? Za sama taka gadke facet u mnie jest skreslony. Jak ma gadac takie glupoty niech zamilknie i zejdzie ze sceny politycznej. A ty masz problem z naturalnym zajściem w ciążę?Na kogo głosowałaś?

Gość gość
KONIEC Z PRYMITYWEM W MOIM KRAJU!

Gość gość
P.K xxxxxxx chorągiewka w zależności jak wiatr zawieje!

Gość gość
Przestańcie się obrażać i uszanujcie czyjes wybory

Gość gość
Tak,mialam. Drugiego dziecka juz nigdy nie urodze. Do wiezienia ze mna, albo na ukamienowanie, bo dzieci Wam nie porodze i jeszcze za in vitro jestem. Na Kukiza glosowalam.

Gość gość
gość dziś Tak,mialam. Drugiego dziecka juz nigdy nie urodze. Do wiezienia ze mna, albo na ukamienowanie, bo dzieci Wam nie porodze i jeszcze za in vitro jestem. Na Kukiza glosowalam. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie histeryzuj już z tym więzieniem i ukamienowaniem.Pytałam bo nie wiem czy wiesz ale kukiz uważa,że ludzie ,którzy chcą korzystac z in vitro, to ludzie ZDROWI i nie należy im się dofinansowanie w tym celu,i te pieniądze powinny być przekazane na niepełnosprawne dzieci .Widziałaś tę jego wypowiedź czy nie?