Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na kogo glosowalyscie?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś wiadomo już dlaczego w naszym kraju jest żle ,daja prawo głoosowania ćwoką x Więcej szkody wynika z tego że nikt ćwokOM nie odbiera prawa do wypowiadania się w sposób głupi i niepoprawny.

Gość gość
Sama histeryzujesz. Odezwala sie ta, co jej nigdy to nie dotyczylo i mnie umoralniac bedzie. Idz przyklaskiwac Kaczuszce, paciorek zmowilas o swicie? Z dwojga zlego wybieram Kukiza. Mimo, ze jest np. przeciwnikiem aborcji, a ja uwazam, ze czasami jest lepszym wyjsciem (wada letalna plodu). Czy Ty myslisz, ze wszystko jest czarno - biale i ze wszystkim sie musze zgadzac, co ktos uwaza, bo oddalam swoj glos. Szkoda czasu na dyskusje z Toba widze. Zegnam.

Gość gość
Ja nie głosowałam a co z tym Dudą bo ludzie coś o alkoholu na fb piszą ze piją ostatniego drinka i jadą jak najdalej

Gość gość
Ja jestem za aborcją ale w przypadkach koniecznych a nie przez bezmyślność rodziców którzy walą się ile wlezie a potem ups no a legalna aborcja powinna być dozwolona w przypadku: gwałtu, zespółu downa, wad genetyczne np brak kończyn itd

-wykształcenie wyższe nie jest żadnym wyznacznikiem, od lat są to prywatne byle jakie szkoły, kazdymoze je mieć, za pieniądze, bez wiedzy, kultury, czy inteligencji -nie rozumiem jak wyborcy Kukiza mogliby teraz zagłosować na obecnego prez. który jest jego zaprzeczeniem którego moglismy doświadczać przez kilka ostatnich lat który zwiazany jest z rzadzacą przez ostatnie lata partia i widzimy jakie są efekty -czym się kierują ci ludzie czy przestali samodzielnie myśleć i wyciągać wnioski ogladając tv i czytając jedyną słuszną gazete?

Gość gość
Po co ta krytyka? Kukiz to albo tamto, kukiz taki albo nijaki... Nie chodzi o kukiza! Jest tylko alternatywą i to jest jedyna jego zaleta co prawda ale jest ona na tyle dla polaków atrakcyjna żeby na tego kukiza zagłosowali. To rządzące od dwudziestu pięciu lat w polsce i wzajemnie sie zwalczające bandy złodziei sprawiły że naród głosuje na kukiza. Co stało na przeszkodzie aby ci którzy według was bardziej nadaja się na salony okazali temu narodowi jakieś minimum zainteresowania jego potrzebami? Co sprawiło że zyskując władzę zatracili przyzwoitość nie wspominając już o żadnej uczciwości czy patriotyźmie? Dziś oni by nadal byli głównymi kandydatami a nie kukiz. Ponieważ jednak okazali się chciwymi ścierwami to naród postanowił odsunąć ich od władzy za wszelką cenę pomimo że już raz podobnego prezydenta miał. Co prawda głupszego wielokrotnie niż kukiz ale podobieństwa rzucają się jednak w oczy i powiem wam że choć sam je widzę a w pamięci mam ciągle jak strasznie ubliżało mi gdy taki debil jak wałęsa był prezydentem to ja tez na kukiza głosowałem. Ps. ,,Ź'' celowo bo poprawnej formy nie trawię.

Gość gość
gość dziś Sama histeryzujesz. Odezwala sie ta, co jej nigdy to nie dotyczylo i mnie umoralniac bedzie. Idz przyklaskiwac Kaczuszce, paciorek zmowilas o swicie? Z dwojga zlego wybieram Kukiza. Mimo, ze jest np. przeciwnikiem aborcji, a ja uwazam, ze czasami jest lepszym wyjsciem (wada letalna plodu). Czy Ty myslisz, ze wszystko jest czarno - biale i ze wszystkim sie musze zgadzac, co ktos uwaza, bo oddalam swoj glos. Szkoda czasu na dyskusje z Toba widze. Zegnam. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bierzesz jakieś hormony?bo strasznie się rzucasz. "Czy Ty myslisz, ze wszystko jest czarno - biale i ze wszystkim sie musze zgadzac, co ktos uwaza, bo oddalam swoj glos." No właśnie,czy ty myslisz,że ja muszę się zgadzać z Dudą na temat in vitro mimo,że na niego zaglosowalam?Otóż nie moja droga,ale poza tą bzdurą,którą powiedzial widzę w nim dobrego kandydata na prezydenta.I powiem więcej,nawet do kościoła nie chodzę więc o paciorku nie ma mowy:D A teraz idź spytaj pawełcia na jakiej podstawie stwierdzil,że ty i ludzie ,którzy nie możecie miec dzieci jesteście zdrowi:D:D

Gość gość
9:32 powiesz mi jeszcze gdzie ty widzisz umoralnianie ciebie z mojej strony?Chyba nie znasz znaczenia tego słowa

Gość gość
Gosciu 9.44- you make my day :) mądrze prawisz :) Nie rozumiem, naprawde nie rozumiem wypowiedzi "zabrać prawa wyborcze glupim, którzy nie głosują na xyz", pewnie którzy nie myślą jak Wy, nie ubierają się jak Wy, toż to bezmyslnosc i zajezdza reżimem xd

Gość gość
Zalosne, ze kiedy ktos napisze, ze mial problemy z zajciem w ciaze zaraz lece tendencyjne teksty typu "bierzesz hormony, ze tak sie rzucasz?" kuzwa ludzie, co Wy macie w tych glowach, siano? Czlowiek swojego zdania napisac nie moze, bo zaraz chca go nieudolnie obrazic, albo zarzucic, ze bredzi, bo jest na jakis substancjach. Powtarzam: zalosne.

Gość gość
To jest problem ludzi :)

Gość gość
10:18 ale to prawda,bo baby nie mogące zajść w ciążę są strasznie agresywne i sfrustrowane.mają gryngoladę zamiast mózgu,tylko wścik macicy,dziecko dziecko i dziecko....

Gość gość
polecam poczytac program wyborczy Paikota i jego partii. mozna sie zaskoczyc. jest ogromny dysonans poniędzy tym co onim się mowi o programem, ktory jest solidnie opracowany. sensowny (zwlaszcza jesli chodzi o szkolnictwo, wychowanie). mnie jako matkę przekonał ten plan. gdyby mu sie udalo bysmy mieli b. dobre szkoły zwłaszcza podstawowe.

Gość gość
Nie baby, to raz, a dwa jak wyborca (bo nie piszę w l.mn) atakuje innych, którzy głosowali na kogoś innego, np kukiza. Poszerz horyzonty :)

Gość gość
Najlepiej kazdego wrzucic do jednego wora, kiedy zabraknie juz argumentow :D zal.pl frustratka jest ta, co nawet temat o in vitro zlozyla. Wyslanniczka Kaczorow.

Gość gość
O moje horyzonty się nie martw bezpłodna ,jałowa babo:classic_cool: sprawdź tempkę i owulkę.Swoją drogą jakie to chore,żeby dla ciebie sprawa in vitro byla najważniejsza w wyborach:O

Gość gość
Akurat Pani od in vitro a ja, to dwie różne osoby :D No nie musisz się martwić o horyzonty, bo masz je na minimalnym poziomie :) Plujesz się i plujesz, a my mamy ubaw :) Robisz zły pr wyborcom dudy

Gość gość
jeśli masz ubaw to super,ciesze sie,że poprawiłam ci nastrój i choć przez chwilę zapomniałaś o swojej jałowej macicy:D teraz przez te dwa tygodnie do drugiej tury będziesz żarła pazury ze starchu kto wygra:) wygra mój kandydat Duda:D ciesz się,ze ten twój kukizek nie wygrał bo nie zobaczylabys ani grosza na dopłatę,żeby cię zapylić

Gość gość
Ja na Bronisława Komorowskiego, i 24 Maja też go poprę.

Gość gość
O moje horyzonty się nie martw bezpłodna ,jałowa babo.... Coraz większa hołota na kafe, co za chamstwo tak pisać :(

Gość gość
Gdzieś tacy ludzie muszą swoją frustrację wylac :) najlepiej na necie, lub w grupie. Wtedy jest się kozakiem. Moja macica ma się dobrze : ale dzięki za troskę. Nie każdy w tym kraju marzy o dziecku :)

a ja myślałam, ze da się po prostu wypisac na kogo się głosowało i zobaczymy jakie mamy "kolory" na kafe. A Wy się od razu wyzywacie, skończcie już. Ja głosowalam na Kukiza- na zasadzie eliminacji. Nie był to "mój" kandydat ale na Komora się nie zmuszę a do Dudy mi daleko:)

Gość gość
Ja i mąż na Kukiza,w II turze wybieram mniejsze zło Dudę,żeby tylko Komor nie wygrał

Gość gość
Oboje z mężem na Dudę

Gość gość
Ja na Dude Maz Kukiz a teraz pojdziemy an Dude

Gość gość
Ja i mąż na Kukiza. W II turze głosujemy na Dudę mimo, że do jego poglądów nam daleko, a za Pisem nigdy nie byliśmy. Jednak Komorowski w ogóle się nie nadaje na prezydenta, a PO czas już odciągnąć od koryta.

Gość gość
I ja i mąż na dudę pomimo, że i tu uwaga - mój syn został poczęty dzięki metodzie in vitro. po prostu dzięki ustawie, którą podpisał obecny prezydent będę pracować o 7 lat dłużej a pewnie i tak nie wiele będę z tego miała. Przesądziło ostatnie wystąpienie b.komorowskiego w tvn. Dlaczego na dudę, skoro bardzo daleko mi do pisowskich poglądów, a no dlatego, że dosyć mam okradania mnie przez po. I był to głos raczej przeciwko komorowskiemu niż za dudą, ale to on ma największe szanse aby wygrać.

Gość josh
Pytanie mam nadzieje nie jest kierowane tylko do kobiet. Glosowalem na Brauna. Kukiz nie jest dla mnie wiarygodny, myślę ze sporo osób w przyszłości się nim rozczaruje.