Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiłośćJestTrudna

Zakochanie ...

Polecane posty

Gość MiłośćJestTrudna

Nie wiedziałem gdzie zwrócić się z tym pytaniem więc piszę tutaj, Jestem 17-latkiem, chyba się zakochałem, cały czas dręczy mnie uczucie że nic z tego nie będzie, przez cały dzien nic nie jem, myslę tylko o niej, bardzo boli mnie brzuch tzn. mam takie jakby skurcze. Na dzień potrafię zjeść tylko 3 kanapki.. Bardzo mnie to męczy ale nie mogę o niej przestać mysleć, cały czas ciężko mi sie oddycha, nei umiem dobrze nabrać powietrza. Pomocy, jeżeli dalej tak będzie to się wykończe ;(

Gość MiłośćJestTrudna
Odświeżam !

Gość MiłośćJestTrudna
Rozmawiam codziennie, jak mówiłem dręczy mnie uczucie że ją stracę, że nic z tego nie wyjdzie, a naprawdę mi zależy!

zaproś ją gdzieś,powiedz otwarcie i tyle.Chyba lepiej wiedzieć na czym się stoi. A to że się boisz ...... moze masz niskie mniemanie o sobie i stad te obawy.Kiedy zacznie Cię znow to dreczyc to mysl pozytywnie - ze gdyby jej tez nie zalezalo to juz dawno by Cie olala.

Gość MiłośćJestTrudna
To ona zrobiła pierwszy krok, praktycznie się nie znamy, jedynie chodzimy do tej samej szkoły (nie klasy), prawie nic jeszcze o niej nie wiem ... Nie chcę się narzucać