Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy skończyliscie jakis kierunek studiow czy dobrze radziliście

Polecane posty

Gość gość

sobie w pózniejszych szkołach z jakiegoś przedmiotu gdzie niektórzy nauczyciele mówili wam że jesteście do niczego?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
studia są najmniej efektywną formą zdobywania wiedzy, kształcenia i zdobywania zawodu potrzebnego na rynku pracy

Gość gość
dzieki za cenna informacje ale nie o tym temat

Gość gość
Ja skończyłam administracje na http://wsge.edu.pl/. Jestem bardzo zadowolona, po skonczeniu studiow bez problemu znalazłam prace. A okres studiow tez wspominam bardzo dobrze, mysle ze to w duzej mierze zasluga Magdaleny Sitek, założycielki naszej uczelni, która dbala o wysoki poziom ale i dobra atmosfere na uczelni

Gość gość
U mnie na biologii w gimnazjum była taka sytuacja. Baba mnie nie lubiła i cały czas gadała, że w liceum to nawet 4 nie będę miała z biologii itd. a u niej miałam 5 bo wszystko zaliczyłam na 5(kiedyś kazała mi poprawić sprawdzian z 5 na 5 bo twierdziła że ja tego nie umiem, chciała mnie udupić.). A co było dalej? Poszłam do liceum do biol-chemu, miałam 4, zdawałam rozszerzoną maturę z biologii, miałam z niej prawie 90% i dostałam się na medycynę :)

Gość gość
Ja studuje mechatronike na http://www.majka.edu.pl/, jestem bardzo zadowolona. Studia sa dla mnie bardzo interesujące, a ponadto wiem ze gwarantuja mi dobra prace

Gość gość
nie prosiłam o wklejacie reklam :o idzcie sie rekamować gdzie indziej już pędze do waszej szkoły:o