Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Salon z aneksem kuchennym?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam małe mieszkanie (42m) z salonem 19 m, sypialnią 9 m i kuchnią 6 m. Myślicie, że warto wogole rozważyć przeniesienie kuchni do salonu i zrobienie tam aneksu a w starej kuchni dodatkowej sypialni? Będziemy tu mieszkać tylko we dwójkę z narzeczonym, nie planujemy na razie dzieci ale w najbliższych latach już bysmy chcieli mieć a mieszkania wcześniej niż za 5 lat na pewno nie zmienimy na wieksze.

Gość gość
ja powiem tak wbrew temu co mówią inni o pokoju z aneksem kuchennym, dla mnie to bardzo praktyczne, wygodne i bezpieczne rozwiązanie, mam małe dziecko i gdy urzęduje w kuchni np. gotując obiad, mam cały czas małą w zasięgu wzroku gdy bawi się w salonie , a do tych co mówią,że opary i zapachy z kuchni idą do salonu, no cóż, nawet jeśli kuchnia będzie oddzielna to smażąc np. rybę i tak poczujemy ją w całym mieszkaniu

Gość gość
ja też uważam, ze to jest bardzo praktyczne rozwiązanie, zwłaszcza jeśli ktoś ma małe mieszkanie, dom. Niedawno mielismy remont i tez sobie zrobiliśmy to w ten sposób. Fajną sprawą na zaoszczędzenie dodatkowo miejsca są grzejniki cokołowe do kuchni, które można zamontować na dole szafek. My takie znaleźliśmy w tym sklepie http://thomson24.pl/.