Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez zauwazyliscie, ze kobiety,ktore sie nie maluja to wiesniary i babochlopy

Polecane posty

Gość gość
Faceci nie lubia naturalnosci, wola te zadbane i pomalowane.

Gość gość
Lepsze podkreslone, ciemne brwi od jasnych. Jasne wygladaja dziwnie, jakbys ich nie miala.

Gość gość
No jak są brzytkie to muszą się pomalować

Gość gość
Zależy czyje , bo moje wcale nie są jasne i idealnie pasują do reszty twarzy Kobiety ośmieszają się tymi brwiami, nie znają umiaru

Gość gość
Nie wiesz, ze wiesniary maluja sie tylko na slub? :D no wlasnie, skoro sie nie malujecie, czemu kazda siedzi u kosmetyczki przed slubem? Zeby ladnie wygladac? Dlaczego codziennie tak nie mozecie? :D

Gość gość
Nie zauważam. Nie obchodzi mnie to.

Gość gość
gość dziś Nie wiesz, ze wiesniary maluja sie tylko na slub? smiech.gif no wlasnie, skoro sie nie malujecie, czemu kazda siedzi u kosmetyczki przed slubem? Zeby ladnie wygladac? Dlaczego codziennie tak nie mozecie? smiech.gif xx A ty codziennie chodzisz w sukni ślubnej i welonie?

Gość gość
Nie nosicie sukienek na codzien?

Gość gość
Ja nie biorę ślubu A moja twarz jest ladniejsza naturalnie niz większości kobiet po godzinnym upiększaniu Możesz mi skoczyć do gardła z zazdrości Prawdziwa sztuka to makijaż który udaje ze go nie ma - wg mnie wzorem są Francuzki Wymalowanym gebom mowie stanowcze nie!

Gość gość
To po sie malowac? Zeby nie bylo widac? :D Nie zazdroszcze ci tej wiesniackiej, zaniedbanej geby :D

Gość gość
Ja tobie przede wszystkim nie zazdroszcze płytkiego umysłu, a na drugim miejscu gęby która bez umalowania nie jest reprezentacyjna

nie maluje sie zbyt czesto, nie mam problemu by wyjsc z domu bez makijazu, nie wygladam i nie czuje sie jak babochlop ;) ( no moze czasem, bo np nigdy nie mialam tipsow, ani zelu na moich z******tych naturalnie dlugich paznokciach - nie chodze do kosmetyczki, do fryzjera tez jakos nie - nie lubie ) Jestem poprostu ladna z natury ;)

Gość gość
rzadko sie maluje i wcale latem nie nosze sandałów na rzepy i spodnicy do kostek,nosze ladne sukienki odslaniajace nogi,mam też ładne sandały. :) wlosy rozpuszczone,ladny naturalny brąz usta mam małe ale jak je pomaluje nie robią sie od tego większe,bo maluje usta a nie wyjezdzam poza usta,zeby udawać,że mam większe :D ogolnie jak sie maluje nie widze wielkiej roznicy,wygladam prawie tak samo jak bez makijażu

Gość gość
Wygladacie aseksualnie

Gość gość
i mysle,ze blondynki potrzebują wiecej makijazu jak mają jasne brwi i jasną oprawe oczu,brunetki i szatynki jak mają naturalnie ciemne brwi i rzesy nie muszą

Gość gość
ale ktoś ma ból d**y. Myślisz, że jak napiszesz nawet 100 postów na temat tego jak nieatrakcyjne są kobiety bez makijażu to nagle to się stanie prawdą? Jesteś pasztetem, trudno, twój problem, nie kazdy musi się malować żeby wyglądać trochę lepiej od zmory ;)

Gość gość
Jebniete

Gość gość
Ze niby seksualność to brwi jak u czarownicy i usta jak u wampirzycy?

Gość gość
Mnie się takie babki kojarzą z tymi wszystkimi świętoyebliwymi starymi pannami z organizacji katolickich smiech.gif Szaro bure włosy ciągle związane w koński w koński ogon, latem sandały na rzepy i spódnica do połowy łydki, przez resztę roku trampki albo rozlazłe półbuty i workowate ciuchy... :D

Gość gość
No tak może sie kojarzyć Ale tych które tak nie wyglądają bo wygladaja atrakcyjnie, a są bez make upu, z nimi nie skojarzysz, po prostu.