Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelajda345

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Adelajda345

Hej. Od pięciu dni kilka razy dziennie odczuwam mdłości, jestem bardzo zmęczona (najchętniej przespała bym cały dzień) i miewam zawroty głowy. Piersi przed okresem znacznie się powiekszyły, ale zmalały wraz z okresem lecz nie tak bardzo jak zazwyczaj wracają do naturalnej wielkości i obecnie nie są wrażliwe. 5 kwietnia skończył mi się okres który trwał 3 dni a nie 5 jak normalnie i był skąpy. Robiłam test jednak wyszedł negatywny. Czy to jednak może być ciąża? Każda odpowiedź będzie na wagę złota :) pozdrawiam :)

Gość gość
A do lekarza nie możesz pójść mamy 21 wiek a ty pytasz się na forum czy w ciąży jesteś. Ludzie myślcie trochę tu wróżki nie siedzą.

Gość Adelajda345
Nie naskakuj na mnie, jeżeli nie chcesz pomóc to przynajmniej nie krytykuj. Po to chyba są takie miejsca żeby móc zadać pytania. Jestem młoda i nie znam dokładnie wszystkich objawów i jak nie które z nich interpretować dlatego liczę na to, że ktoś podpowie.

Gość gość
Miałaś okres, test negatywny, co ty jeszcze chcesz kobieto????

Gość gość
Codziennie jest kilka takich samych tematow. Nikt na 100% Ci nie odpowie. Jesli test wyszedl negatywny po okresie to nie jestes w ciazy. Oczywoscie zdarza sie,ze test sie myli,ale to sa naprawde sporadyczne przypadki. Jesli sie niepokoisz powtorz test,kup innej firmy,bardziej czuly. Kazda ciaza jest inna i laczy sie z innymi objawami. Np ja w ogole nie bylam zmeczona (no w koncowce teoche bardziej,ale to dlatego,ze dzwigalam brzuszysko). Wrecz przeciwnie- cierpialam na bezsennosc. Za to moja kolezanka od samego poczatku byla koszmarnie zmeczona i senna,cala ciaze przespala ;) Piersi zaczely mnie bolec dopiero ok 6tc,tak inaczej niz zwykle,najmocniej noca. Przed terminem okresu byly tylko powiekszone,ciut bardziej niz zawsze. Wiec Twoje objawy moga byc ciazowe,ale moze to po prostu hormony,pogoda,Twoja wyobraznia...

Gość Adelajda345
Dziwił mnie właśnie ten okres, ale czytałam, że może się pojawiać nawet do 3 miesiąca:)Dziękuję za poświęcony czas i odpowiedź :)

Gość gość
NIE TO NIE CIAZA

Gość gość
Jezeli byly skrzepy i krew to okres. Do 3m-ca moze byc plamienie.