Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czujecie cokolwiek pod obcasami?

Polecane posty

Gość gość

Hej, wiem, może to głupio wygląda, ale mam takie dość nietypowe pytanie. Głównie do dziewczyn chodzących na obcasach. Czy czujecie co macie pod obcasem? Czy może np nie macie pojęcia co aktualnie znajduje się pod Waszą szpilką? Nie wiem jak to zobrazować... Np idąc po ulicy, poczujecie ślimaka pod butem, czy niekoniecznie?

Gość gość
czujemy tylko jak wdepniemy w gufno

Gość gość
nie wiem po ci to, ale uśmiałam się ;) ja niestety nie chodzę na obcasach, nie wypowiem się. ale temat dobry ;)

Gość gość
Chodzę w szpilkach ale znowu nigdy ślimaka nie zdeptałam....chyba:) ogólnie to czuć opór albo ewentualnie dźwięk jeśli na coś się nadepnie. Lepiej patrzeć zawsze trochę pod nogi bo inaczej leżysz jak długa:)

Gość gość
no w ślimaka szpila by weszła jak w masło - poczułabym to samo się dzieje jak się chodzi po trawie - po prostu pięta się zapada

Gość gość
nie wiem, ja nie zabijam slimakow. jak ide to patrze pod nogi a nie jak taka slamazara co nie wie że wejdzie w kupe psią zaraz

Gość gość
Ej no, przykład ze ślimakiem był żeby zobrazować o co mi chodzi :P Czy czujecie wszystko pod obcasem jak w normalnych płaskich butach, czy nie? I tak samo jak nosicie platformy, czujecie coś pod nimi?

Gość gość
Jak wdepniemy to czujemy. Tak jak na płaskim.

Gość gość
hm, pod obcasem niewiele czuć... bardziej słychać jak coś strzeli ;p czuć tylko jak się obcas np w ziemie zapada...

Gość gość
faktycznie temat śmieszny. ja się tam nad tym nigdy nie zastanawiałam, bo i po co :) czyli raczej nie czuje się wielu rzeczy.

Gość gość
A ja zdeptałam mysz albo szczura w piwnicy. Miałam ciężkie buty więc tylko chrupnęło.

Gość gość
Ciężkie tzn jakie? ;p

Gość gość
to chyba ta mysz albo szczur był martwy, bo żywy by spierdolił przed tobą zanim byś weszła do piwnicy

Gość gość
ale o co kaman?