Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chuda 42

Chcę wyrobić wcięcie w talii.

Polecane posty

Gość Chuda 42

Dziewczyny czy macie jakieś linki w których instruktorki fitness pokazują ćwiczenia na wyrobienie sobie wcięcia w talii? Ja jestem ogólnie bardzo bardzo szczupła wręcz za chuda i nie chcę ogólnie chudnąć tylko wyrobić talię bo mam wąskie biodra i małe wcięcie. Podrzućcie jakieś linki proszę:) Będę wdzięczna i z góry dzięki.

Gość LadyOfShalottt
Nie wyrobisz sobie talii, za to czy masz wąską talię, czy nie, odpowiadają geny. Można nosić rozmiar 44 i mieć wcięcie w talii, a można nosić 34 i nie mieć wcale.

Gość gość
nie gadaj bzdur są cwiczenia na talie tylko lenie gadają ze to sprawa genów zebu usprawiedliwić swoje lenistwo

Gość gość
.

Gość gość
nie da sie wyrobic talii...tzn jesli masz genetycznie waska a po prostu utylas w tych miejscach to mozesz zrzucic, ale super waskiej talii sie nie dorobisz jesli np masz figure chlopieca, to mozna tylko nieznacznie poprawic. wpisz sobie necie cwiczenia na talie osy, cwiczylam to kiedys, super efekty, poza tym polecam hula hop, moze byc zwykle dziecinne takie, a jesli chodzi o gupienie tkanki tluszvczowej to do cwiczen dopisz bieganie, rowerek i orbitrek, bo same cwiczenia niewiele dadza jesli masz sposo tkanki tluszczowej

Gość LadyOfShalottt
Ta, i może jeszcze ćwiczeniami poszerzy biodra (kości)? ;) Nie da się mieć wcięcia w talii przy wąziutkich biodrach.

Gość Chuda 42
pisałam że nie mam tkanki tłuszczowej ważę 42 kg jestem bardzo szczupła mam płaski brzuch ale małe wcięcie w talii :/ jestem taka prosta kluska chcę mieć bardziej kobiece kształty

Gość gość
Ło matko, myślałam, że 42 lata. To ile masz wzrostu 148?

Gość LadyOfShalottt
Więc raczej nic z tym nie zrobisz, taka Twoja uroda. Zaakceptuj to, czemu musisz być w 100% idealna? Na pewno masz inne atuty, np. zgrabne nogi.

Gość rabek34
No z tym faktycznie może byc problem. ja teraz odchudzałam się i schudlam 15 kg w 2 miesiace, wszytsko dzieki dobrej diecie i suplementu acetomale. tak przyspieszyl moj metabolizm ze szok. ale fakt cialo sie zmienilo, musze wziac sie za ciwczniea

Gość Chuda 42
weź idź z tą żałosną reklamą stąd.. Mam 155 cm wzrostu i ważę od 41-42 kg nogi mam szczupłe za to łyski dość grube bioder prawie nie mam tyłek płaski :/ heh a niektórzy mówią że fajnie być szczupłym

Gość gość
Spróbuj zabiegi w salonie kosmetycznym - liposukcja ultradźwiękowa. Można robić npw miejscu tzw.boczkow, których zapewne nie masz, ale zawsze to usunie trochę tkanki tluszczowej i wysmukli talię.

Gość gość
Cześć wszystkim! Piszę właśnie pracę licencjacką i jeżeli znalazłybyście chwilkę czasu i chęci na wypełnienie byłabym przeogromnie wdzięczna. Bardzo pomoże mi to w badaniach na temat fitness'u u kobiet aktywnych zawodowo. Z góry dziękuję i trzymajcie się ciepło! :) www.ankietka.pl/ankieta/187943/fitness-jako-forma-rekreacji-ruchowej-kobiet-aktywnych-zawodowo.html

Spróbuj kręcić hula hopem, to wyrabia wcięcie;) tylko kręć w dwie strony, żebyś nie miała z jednej większego;)

Gość gość
Ja polecam tabletki http://nplink.net/fajB9p6k !! naprawdę to działa, schudłam w miesiąc aż 7kg!!! :) Poczytajcie sobie nawet opinie na tej stronie..moje koleżanki też to kupiły i są zadowolone! Naprawdę polecam!! ;)