Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia009

Liposukcja ultradzwiekowa

Polecane posty

Gość klaudia009

Witam wszystkich! Moje pytanie odnosi się do liposukcji ultradzwiekowej, a mianowicie po ciazy troche sie zaniedbalam, przytylam kilka kilo tu i ówdzie, pojawiły się rozstępy.. większość kobiet chyba wie o czym mówie.. Nie mam czasu za bardzo na treningi więc postanowiłam sobie pomóc własnie zabiegami liposukcji.. jeszcze nie zaczelam, takze tutaj moje pytanie - nie wiem czy to dobry pomysl? Czy to pomaga ? Macie jakies sprawdzone miejsce do ktorego chodzicie ? A moze po prostu zaczac od dietetyka? No sama nie wiem, pomóżcie!

Gość maryska90kos
moje cialo tez nie wygladalo za dobrze i rowniez pomyslalam, ze wspomoge sie zabiegami liposukcji. Nie zaluje ani troche, juz po 2 razach widzialam efekty, trzeba pic duzo wody po zabiegu, a to tez bardzo wspomaga nasz metabolizm :D jesli masz obiekcje to po pierwszym czy drugim razie na pewno juz o nich zapomnisz! Ja korzystam akurat z tych zabiegow w Samui http://www.samui-spa.pl/liposukcja-ultradzwiekowa , bardzo oplaca bo przy pakiecie 10 zabiegow to tylko 90 zl, a nie 200 zl jak w niektorych salonach:) musisz zreszta sprobowac to bedziesz wiedziala ze warto!

Gość gość
Bardzo dobrze myślisz, zacznij własnie od diety. Jeżeli masz czas to również możesz ćwiczyć. Liposukcja ultradźwiękowa nie jest dla otyłych osób, tylko dla tych które chcą wymodelować figurę. Ja właśnie miałam lekką nadwagę po ciąży i myślałam, że przy użyciu urządzeń pozbędę się tłuszczu. Trafiłam do salonu w Poznaniu www.beautypremium.pl gdzie pani kosmetolog poleciła mi sprawdzoną dietę, schudłam na niej kilka kg i dopiero wtedy umówiłam się na zabiegi. Liposukcją miałam robione tylko boczki, a całe uda i przód brzucha falami radiowymi. Ceny miałam ustalone indywidualnie, więc wyszło bardzo korzystnie. Przy okazji skorzystałam z zabiegów na twarz, które również polecam zrobić w tym salonie.