Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz głosuje nauczycielka w szkole mówi nam że jak pis dojdzie do władzy

Polecane posty

Gość gość598
Blackrose95 a co ty z tą wojną ??? :o Rosja za dużo może stracić żeby sobie wojnę organizować. A zresztą jak Putin będzie chciał to naprawdę mało go będzie obchodziło kto jest prezydentem Polski, jak zechce to będzie wojna. Serio to nie prezydent RP o tym decyduje.

Gość niekomoruskiemu
blackrose a komorowski jest marionetką PO. Skad wiesz że Duda bedzie marionetką Kaczyńśkiego, to nie on czyta z kartki. To Komorowski był marionetką Tuska zobacz Tusk w Brukseli i już Komorowski traci grunt pod nogami, to nie znaczy że Duda taki będzie nie mierz wszytskich miarą Komorwoskiego. Duda jest młody charyzmatyczny, posłuchaj najpierw jego wypowiedzi w wywiadach, a dopiero potem mów o wojnie.Ten człowiek jest opanowany czego o Komoruskim nie mozna ostatnio powiedziec. Wychodzi z niego buc. Ni jestem za Pisem i za Kaczyńskim specjalnie, ale za czasów Kaczynskiego dostaliśmy becikowe a ludzie wykupili swoje mieszkania za grosze a co zrobił Komoruski i PO dobrego?Powiedz mi bo jakoś nikt nic nie chce powiedziec co PO razem z Bronkiem zrobili dobrego?

W tej chwili działam pod wpływem emocji dlatego nie wypowiem się na chwilę obecną..

Gość gośćść
niekomoruskiemu dziś brawo ! jeden głos rozsądku :) ludzie mają w Polsce klapki na oczach, słyszą PiS i już są przeciw a nawet nie słuchają co oni mówią. Nie sądzę żeby Dada był marionetką Kaczyńskiego, jest zbyt młody, zbyt wykształcony by dać sobą sterować. Ja na niego głosuję bo widzę w nim dobrego prezydenta dla Polski i mam nadzieję że większość na niego zagłosuje

Gość gość
a z czym pujdziemy na rosje jak nasza armia miewsci sie na stadione 30 tys zołnierzy a resszta to urzednicy wojskowi i generałowie duda dlaczego Kilkuset morderców rządzi Polską - wywiad z W. Sumlińskim https://www.youtube.com/watch?t=280&amp ;v=zWhVc7YO4Jg n i dla tego ze robi posmiewisko z polski bigosowanie o powodzi kaszaloty skakanie po krzesle a duda inteligentny młody prawnik doktor zna 4 jezyki pozatym trzeba znac co może prezydent a prezydent nie może wypowiedziec wojny a pozatym nie mamy szans nasza armia miesci sie na stadionie a reszta to generałowie i urzednicy czyli wystarczy desant spadochronowy

Gość niekomoruskiemu
gośćść dziś Bo to prawda ale naród ślepy. Nic dobrego PO na czele z Komorowskim nie zrobili. Nie słuchali głosu społeczeństwa ba nawet nie zrobili żadnego referendum w poważnych sprawach tylko zdecydowali za społeczeństwo mieli swoich obywateli w dupie. I jeżeli znowu wygra Bronek i PO to bedzie jeszcze gorzej no bo kto by nie wykorzystał takiego tępego narodu, który dostając po dupie sam tę dupę nastawia. Tylko idota by takich sierot nie wykorzystał.

Gość gość
rosja ma około miliona zołniezy w czynej słuzbie a w rezerwie 30 milionów czyli co liczy polska obywateli a jak rosjanie spikna sie z chinczykami to nawet amerykanie nie pomoga miedzy chinami a amerykanami toczy sie wojna ggospodarcza

Gość gość
trzeba pamientac ze muzułmanie takze nie nawidza ameryki i ameryka morze poswiecic polske w imie pokoju jak to zrobili churchil z sudetami i czechosłowacja w 1938 odajac hitlerowi jak to muwia historia lubi sie powtarzac

Gość gość
BRONISŁAW POLSKE ZBAW!!!!

Gość gość
Rosjanie dogonili USA. Mają 1643 głowice termojądrowe a teraz przypomniało mi sie ze czytałem o artykule ze doradca putina nienawidzi polski wywiad Alexandra Dugina, którego udzielił polskiemu medium. Mówi on tam wyraźnie, że Zachód ma być pokonany, Polska ma wejść w skład nowego ZSRR, a Polacy muszą zostać zrusyfikowani i pozbawieni swojej tożsamości narodowej.

Gość gość
Zachód, w tym Polska, kontra barbarzyński wschód (w tym Chiny, Indie, islam) pod kierownictwem Moskwy. Zachód, podług tej doktryny, ma zostać pokonany i „zdetronizowany”, bo zachodnia koncepcja świata ma być rzekomo fałszywa. Alexander Dugin w jawny sposób uzasadnia swoje brednie tezami z pogranicza czarnej ezoteryki, okultyzmu i satanizmu. Jest to jeszcze jeden argument za tym, że elity polityczne świata trzymają wartościową wiedzę dla siebie i strzegą jej. Oczywiście, wykorzystują oni tę wiedzę w celu szerzenia zła, w celu wprowadzania władzy i kontroli.