Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz głosuje nauczycielka w szkole mówi nam że jak pis dojdzie do władzy

Polecane posty

Gość gość

Będzie wojna z Rosją. Boje sìe troche nie chce wojny czy nauczycielka ma racje? P.S. wczoraj nie głosowałam. 18 będe mieć dopiero w przyszły piątek

Gość gość
Przestań już z tą wojną po wygranej PIS-u. Myślisz, że nie widać, że to ta sama osoba pisze?

Gość gość
jak taka głupia baba nauczycielka została ? :O

Gość gość
Moja nauczycielka mówi że: SLD to komuniści i są za gejowskimi związkami Palikot jak wyżej plus demilitaryzcja państwa Korwin wszystko by sprywatyzował nawet dobro narodowe lasy państwowe PiS państwo kościelne i wojna z Rosją PO jedyne mniejsze zło

Gość gość
Pomózcie wybrac mi prezydenta. Za i przeciw jednemu i drugiemu, to co? Pomożecie?

tak, ma całkowitą rację.. PO w tym przypadku mniejsze zło.. przykro mi trochę :(

Gość gość598
Komorowski + Po - nie ma Polski Duda - Polska jest, a biorąc pod uwagę że jak wygra Duda a na jesieni PiS i partia Kukiza to w Polsce w końcu może być pięknie :)

Gość gość
nie ma mniejszego czy wiekszego zla! zło to ZŁO!! a nauczycielka czego uczy? WOSu? miala aspiracje pojscia na politologie tylko nie wyszlo i latwiej bylo dostac sie na pedagogike??

Gość gość598
jak najbardziej :) myślę że Po na jesieni jeżeli wejdzie do sejmu to z jakimiś ochłapami, i nic nie będzie znaczyć ta partia. A PiS co by o nich nie mówić chce dobrze dla Polski a w połączeniu z Kukizem zacznie się dobrze dziać :)

>>>Komorowski + Po - nie ma Polski<<< x wśród bankrutów :D :D :D. x >>>Duda - Polska jest<<< x skończona :( :( :(. x >>>a biorąc pod uwagę że jak wygra Duda a na jesieni PiS ... to w Polsce w końcu może być pięknie<<< x jak w rodzinnym grobowcu :D :D :D.

Gość gość
PiS NIE CHCE dobrego dla Polski :O tylko dla Watykanu. Watykan jest obycm panstwem a kler podlega tylko panstwu watykanskiemu, PiS robi to co kler powie :O

gość598 Ryzykujemy wojnę. Myślisz, że dlaczego Komorowski chce wysłać broń na Ukrainę? Prawdopodobnie szuka sojusznika gdy zaczną się zgrzyty z Rosją. Podobno USA jeszcze ma nam pomóc.

Gość gość
co sie bedziesz obcych ludzi w necie sluchac.. jedni beda ze na dude inni na komorowskiego.. powinnas sama zadecydowac wg wlasnych pogladow, no ale jak polityka niezbyt sie interesujesz,...

Przepraszam bardzo, co wy z tą wojną? Wyjezdzałam. Coś mnie ominęło?

Gość gość598
misio1 dziś >>>Komorowski + Po - nie ma Polski<<< x wśród bankrutów smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . x >>>Duda - Polska jest<<< x skończona jeszcze rok Bronka i wtedy zobaczysz co to jest skończona Polska :o Nie wiem jak można być tak zaślepionym żeby nie widzieć że PO niszczy Polskę, sprzedaje po kawałku albo oddaje za darmo, nie broni polskich interesów tylko dba o swoje własne kieszenie :o

>>>nie ma mniejszego czy wiekszego zla!<<< x tak jak nie ma chorób lekkich i śmiertelnych :D :D :D. x >>>zło to ZŁO!!<<< x PiS to zło :( :( :(. x >>>a nauczycielka czego uczy? WOSu? miala aspiracje pojscia na politologie tylko nie wyszlo i latwiej bylo dostac sie na pedagogike??<<< x dlatego w odróżnieniu od politologów PiS-u, ma PRAWDZIWĄ PRACĘ :D :D :D. x Znam ludzi, którzy Was medialnie reprezentują (za dobrą kasę :D ) i za stado półgłówków uważają :(. To niestety nie jest żart :(.

Gość domłodej
Ja Ci powiem młoda głosuj na Dudę młody, lepiej wygląda i żone tez ma bardziej wizytową.

Gość gość
PiS dojdzie do władzy. Relacje z Rosją się pogorszą. Polska PiSowska będzie machać szabelką. Rosja zaatakuje Polskę. NATO wypowie wojne Rosji. Rozpocznie się III wojna światowa. To przewidział mój śp dziadek zanim zmarł na marskość wątroby.

>>>jeszcze rok Bronka i wtedy zobaczysz co to jest skończona Polska Nie wiem jak można być tak zaślepionym żeby nie widzieć że PO niszczy Polskę, sprzedaje po kawałku albo oddaje za darmo, nie broni polskich interesów tylko dba o swoje własne kieszenie<<< x A czy ja mówię, że tak nie jest :( ?

Gość gość598
Duda ma prezencje, nie zachowuje się jak idiota, potrafi mówić bez kartki a co więcej sam od siebie mądrze też potrafi coś powiedzieć co Komorowskiemu praktycznie się nie zdarza, dla mnie wybór jest prosty

Gość gość598
misio1 dziś >>>jeszcze rok Bronka i wtedy zobaczysz co to jest skończona Polska Nie wiem jak można być tak zaślepionym żeby nie widzieć że PO niszczy Polskę, sprzedaje po kawałku albo oddaje za darmo, nie broni polskich interesów tylko dba o swoje własne kieszenie<<< x A czy ja mówię, że tak nie jest smutas.gif ? no to na chuj głosujesz na tych idiotów ??? Jak nie zmieni się prezydent to na jesień znowu to samo będzie co teraz :o

Gość Vladymyr Putin
Nie długo nie będzie mieć problemu z wyborami wchodząc do mateczki Rasijy :classic_cool:

>>>no to na ch*j głosujesz na tych idiotów ??? Jak nie zmieni się prezydent to na jesień znowu to samo będzie co teraz<<< x Właśnie po to głosuję, by idioci nie zaczęli rządzić. Jak mówi przysłowie: Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć :D :D :D. Wszyscy kradną, ale tylko jedni potrafią to robić i nie dobić Polski :(.

Gość gość598
a Bronek jest marionetką UE, Donka i PO, przecież ten człowiek nie wie w ogóle co się dzieje wokół niego :O dzisiaj ze strachu obiecał wszystko co mu tylko do głowy przyszło :O tak zachowuje się prezydent po 5 letniej kadencji ??

gość598 Nie. ale najwyraźniej chce zapobiec wojnie.. dlatego chce przekazać broń Ukrainie.. Kurrw** gdzie tu logika?

Gość gość
Tak glosujcie na Dude i dopuscie koltunskie mohery do wladzy. Wstyd dla Polski , znowu bedzie teoria spiskowa - Smolensk i rozgrzebywanie przeszlosci... Zacznijscie sie juz wszyyscy modlic pewnie zamiast matematyki beda 4 godziny religii. Gratulacje!!

Gość Emilianka23
Przecież to Komorowski dąży do wojny, mówiąc że trzeba pokazywać Rosji ze się jej nie boimy...