Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autorka aligatorka

Dokonałem aborcji

Polecane posty

I teraz oddalabym wszystko żeby cofnąć czas! Ta 1 decyzja zrujnowala mi całe życie. Zrobiłam to kiedy miałam 20 lat dziś mam 45 ale całe życie walczę z depresja, z koszmarami, z lekami, i po prostu nie mogę się z tym pogodzić. Wtedy myślałam, że to dobra decyzja: nie miałam pracy, męża, pieniędzy, domu, rodziny_ niczego! Dziś mam wykształcenie, dom, pieniądze, męża, rodzinę ale od 15 lat jestem w potrzasku psychicznym: miałam z tego powodu depresję, wpadłam w bulimie, alkoholizm, chciałam się zabić. Swojego męża poznałam kiedy byłam na samym dnie! On prowadził zajęcia dla kobiet, które walczyły z koszmarami życia spowodowanymi aborcja. Zakochalismy się , jest trochę lepiej, jesteśmy małżeństwem od 3 lat a ja nie zdecydowałam się na dziecko! To jest juz ostatni moment ale nie wiem czy potrafię...NNigdy tego sobie nie zróbcie!

Przepraszam miało być dokonalam! Oczywiście!

Gość gość
to ze ty mialas depresje i wpadlas w alkoholizm i zalujesz , to nie znaczy ze kazda kobieta tak samo bedzie sie czuc , pisz za siebie !

Gość gość
wydaje mi się że jesteś facetem bo tylko facet taką bzdurę mógł napisać po za tym to się nie klei po aborcji było ci ok i dopiero po 10 latach masz depresje z tego powodu? albo to sztuczny powód albo jesteś jednym z tych religijnych fanatyków

Gość gość
nigdy w zyciu bym tego nie zrobila. trzymaj sie autorko 🖐️

Nie nie jestem mężczyzna to ze tak napisałam wynika z faktu, że piszę na tłutłumaczu i tak dopiero po 10 latach jak doroslam i zmadrzalam!

Gość gość
Ja aborcji dokonalam w marcu.Nie 'zaluje,nie mam dola,nie pije nie pale.Dokonalam swiadomej decyzji.Nie kazdy wiec moze przezywac jak ty.Glowa do gory i wiecej pracy nad soba