Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o absurdalnych, wręcz KOSMICZNYCH wymaganiach kobiet wobec facetów

Polecane posty

Gość gość

dotyczących atrakcyjności fizycznej i życiowej zaradności, przy jednocześnie nikłym w porównaniu do tego własnym wkładzie?

Gość gość
A komu chce się to spełniać?

Gość gość
Nie. My kobiety marzymy o facetach, którzy odpychaja nas fizycznie,są nudni i mało inteligentni, mieszkają z mamą, nie umieją gotować i sprzątać, dodatkowym atutem jest alkoholizm plus brak higieny. Może też być skąpcem, i gonić babę do garów. A jeszcze jak uzala się, ze kobiety lecą tylko na przystojnych i bogatych-no toż to jest wymarzony ideal:D

Gość gość
na szczescie na ogol takie kobiety koncza jako stare panny

Ja mam duże wymagania ale odnośnie charakteru i zachowania a nie atrakcyjności fizycznej.

Gość gość
Mężczyźni marzą o młodych pięknych laskach. Kobiety marzą o przystojnych bogatych twardzielach. Koniec końców każdy zostaje sam ze swoimi marzeniami. :D

Gość gość
Niom. A Ci nieudacznicy co marzą o slicznotkach kończą jako starzy kawalerowie

Gość gość
Mysle ze te kobiety są chore. Na głowe tak leczą kompleksy im nie chodzi o miłosc one chca dyrygowac facetem. Naszczescie to sie zmienia.

Gość gość
i do tego nie umieją gotować

Gość gość
my marzymy o kobiecie ktora nas pokocha. Ja osobiscie marze o kobiecie ktora mnie po kocha i wyjedzie ze mna za granice na stałe. Ktora nie bedzie p******ila o naszym związku z kazdym i kazdy jej bedzie doradzal. Bo z tako to od razu zrywam i czekam z kolegami na jej glupi odwet.

Gość gość
Ach te biedne misie... Jak sa inteligentni to za biedni Jak bogaci to za brzydcy Jak przystojni to za niscy no nie ma szczescia:D Ale marzą o szarych, brzydkich, nieatrakcyjnych i głupich kobietach-tiaaa:P

Gość gość
bo one są niezaradne życiowo i dlatego szukają porad na forach

Gość gość
Jak spotkasz w życiu normalną kobietę to nie będziesz mógł patrzeć na te puste babsztyle z przerośniętym ego.

Gość gość
Dziewczyny zajmuja sie najczesciej kosmetologia bo jest najłatwiejsza szukaja glupich prac takich jak mycie okien odkurzanie itd. Byle jak najlatwiejsze. Są bardzo nie zaradne i niech mi nikt nie pisze ze mądre. Jak by nas nie bylo by wigineły.

Gość gość
Podpisuje sie pod gosciem wyrzej.

Podpisuje sie pod gosciem wyrzej. XXX Spójrz INTELIGENCIE na swoją ortografię najpierw.

Gość gość
Haha kosmetologia haha. Fajny temat haha. Napiszcie coś jeszcze posmueje się przed snem haha. Bo jutro do pracy hahaha. Już się nie dziwię czemu kafeteryjni dziwacy żadnej babki nie mogą sobie znaleźć haha:D