Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasmanska

Kobiety co robicie,kiedy jestescie strasznie zmeczone i rozdraznione

Polecane posty

Gość Tasmanska

chcecie zapomnieć o mezcącym dniu,a dziecko akurat w tym samym najbardziej niefortunnym czasie bierze na paplaninę i meczy pytaniami, wcale nie infantylnymi Jak mowie ,ze mam mozg wypompowany i nie potrafie poskaldac myśli do qpyy to foch i nie odyzwa się później,ale jak staram dialog jakos ciagnąc pomimo braku koncentracji, wychodzi to bez ladu i składu. to tez obraza ,ze nie pochodze do jej pytac poważnie i nie udzielam wyczerpujących odpowiedzi. No odpadam w takich sytuacjach Z jednej strony wkurzam się bardzo ,bo wychodzi na to ze mam się zmiuszac do czegos na co nie mam ochoty, a zdrugiej strony żal mi jets ,bo gdy okazaj natrafi się do pogadania to jakos spalony z tego wychodzi . kiedy aj chce porozmawiać to Ona jzu wtedy nie chce, bo ona zmeczona czy nie ma ochoty, i tak się mijamy z checiami i ochotami. Jak nie jedna to druga zawala

Gość gość
Ja bym po prostu powiedziała, że nie chcesz teraz rozmawiać, jesteś zmęczona.

Gość gość
A nie mozesz wytlumaczyc corce, ze po pracy jestes zmeczona i chcesz troche odpaczac?W weekend mozesz jej przeciez ten czas wynagrodzic.

Gość Tasmanska
No to u nas taki tekst jest niemalże regula i oczywiście nic z tego później dobrego nie wychodzi. AZ próby ciągnięcia tematu tez nic dobrego ni wychodzi ,bo myślami jestem w kosmosie i wtedy widzi ,ze zdawkowo cos tam mrucze, tez się wsciaka A jak mam dobry dzień, nastroj i ja sama zaczynam rozmowe to wtedy Ona jest kopią moich zachowan tych " anty"

Gość Tasmanska
Problem jest taki ,ze kiedy Ona chce to ja nie daje rady, a kiedy ja chce to ona wtedy jest na "nie" począwszy tez od zmeczenia, az po zlego humoru i z nikim nie rozmawia I tak jak pisałam, nie potrafimy spotkać się w polowie drogi

Gość Tasmanska
W weekend to ona miliard sobie rozrywek i zajec znajduje, bo korzysta z okazji wolnego od szkoły. W weekendy jej w ogole w domu nie ma i to dosłownie.Ciagle ona ma cos do roboty , jak wijdzie z rana to wraca pozno na wieczor ,ale tylko dlatego bo ojciec przez telefon do domu ją sciga

Gość Tasmanska
Przed weekendem majowym z powodu uwagi w szkole ( nie poważnej,ale efekt nieposłuszeństwa) chciałam wyjasnic i pociagnąc ten temat z nia, to zakryla uszy i nie chciała rozmawiać ze mna w ramach zemsty i lary ,ze ja kilka dni wcześniej gdy lezala w lozku nie poromawialam z nia o czym niby bardzo ważnym,ale to było dlatego ze ja już się na nogach slanialam sama i myśli miałam na innej planecie. Maz się rozmowil z corka wtedy, lecz mimo mojego wyciagniecia reki Ona ją odrzuca, bo się gniewa . Nie przyjmuje do wiadomości ,ze ktos ma prawo jej odmowic i wtedy się msci, jest pamietliwa i to samo robi

Gość gość
rozmawiam i się cieszę, że dziecko chce ze mną pogadać, to inwestycja w późniejsze kontakty, tylko że Ty masz już chyba przechlapane