Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie latac samolotem

Polecane posty

Gość gość

Mozecie sie smiac ale do tego stopnia ze nawet na wczasy nigdzie nie jezdzimy. Wiem ze to najbezpieczniejszy srodek transportu, ale nic to nie zmienia;/ maz mnie namawia na jakis wyjazd a ha sie boje. Jeszcze w dodatku z dzieckiem....

Bardzo dobrze, to nie jest najbezpieczniejszy media kłamią.

Gość gość
Też się boję a już mam kupiony bilet na pierwszego czerwca w dodatku lecę z dzieckiem i mężem, proszę nie straszyć już bardziej.

Gość gość
Jest najbezpieczniejszy, w zeszlym roku zginelo chyba z 700 osob na calym swiecie, w tym ci zestrzeleni przez rosjan. Tylko bajgorsza jest ta swiadomos ze jak cos pierdyknie to nie ma odwrotu. Pocieszam ze za to ze to szybka smierc.

Gość wifigdańsk
ja tez się boje. i nie ma na to metody,wlasnie jak cos pierdyknie...i niezawsze ta szybka smierc,ja dziękuję,samolot spada w korkociągu,słuchac wrzaski pasazerów... ej po co ja to pisze...eh tez się boje. ja nawet balam się leciec godzinę i 10 min do Niemiec ( i to jeszcze wciaży) tak się bałąm ze wzielam sobie gazetę ale tylko trzymałam , całe 70min nie potrafilam nic przeczytac... szkoda ze pasazerowie nie moga miec wrazie czego spadochronów.;/

Gość gość
to nie lataj! proste?