Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesa

zazdrosny o żonę

Polecane posty

Gość kesa

Dosyć często zdarza się tak, ze kiedy moja żona wyjeżdża na weekend dużo akademika okazuje się że nie ma pokoi i musi dzielić jeden z kolega, bardzo mnie to denerwuje i mi się nie podoba. Ona mówi ze przesadzam. Rzadko wychodzimy gdzie razem z powodu braku kasy, zona się pracuje a ja zarabiam skromnie, a wiem ze ona często wyskakuje np na pizzę z kolegą. Jak ona jest w akademiku to ja opiekuje się naszym małym synkiem, ale szlak mnie trafia ze ona wtedy może stac z jakims obcym facetem w jednym pokoju. Ostatnio wyzwalem ja za to i teraz się nie odzywa i śpi osobno, wtedy zabrałem jej telefon, teraz ona mną inny telefon i numer ale ukrywa go żebym w nerwach go nie wyrzucił, wiem ze doszło to trochę za daleko, chora ta sytuacja z zazdrości, jestem skryty nie wtorek jak do niej teraz podejść, nie ma bliskości, i czuje ze się nie brzydzi po tej akcji

Gość gość
Zakomunikuj żonie, że masz wychodne z koleżanką na pizzę i musi zająć się dzieckiem.

zona studiuje? przecież wie z wyprzedzeniem o wyjeździe więc może zatrzymać się sama czegoś tutaj nie rozumiem ?

Gość gość
a ty czemu nie wychodzisz gdy ona jest ?

Gość gość kesa
Bo mamy 7 miesięczne dziecko