Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlinaM

Mój chłopak nie chce wytatuować sobie mojego imienia, co zrobic?

Polecane posty

Gość AlinaM

Jestem z moim ukochanym piec lat. Kilka miesiecy temu wymyslilismy, ze zamiast slubu wytatuujemy sobie nasze imiona na lopatce, ja sobie wytatuowalam juz jego imie, a on mowil ze tez to zrobi ale sie ociaga od pieciu miesiecy i mowi, ze chyba tego nie zrobi. Przykro mi, zaczynam sie zastanawiac czy mnie wogle kocha no i ja chcialam juz sie umowic na tatuaz jego twaarzy na przedramieniu, dobrze nie zrobilam tego. czuje sie dziwnie w tej sytuacji, mam go przekonac na sile?

Gość gość
chyba raczej 14te, a ten tatuaż to se pewnie z henny zrobiła bo jej tata zabronił mieć prawdziwy.

Gość AlinaM
Mam 24 lata, nie jestem bezmyslna nastką i tatuaz zrobilam w studiu tatuazy a nie henna. chcielismy razem zrobic w tym samym momencie, ale moj Piesio musial wyjechac, a jak wrocil to mu sie zaczelo odwidywac... moze sie boi igiel i boi sie mi powiedziec? Nie wiem...

Gość plebs kaput
Trzeba być pierd-olniętym robić sobie tatuaże imion czy twarze czy inne gó/wno, widać że patologia z jakiejś wiochy. Patologia może wyjechać z wiochy do miasta, ale to ciągle dalej wiocha. buahahahahahaha

Gość co za drunota teraz
Dno społeczne? Nie, to puka od dołu dna. Tatuaże to tylko robią w więzieniach i na bydle dla identyfikacji, co za jełopy.

Gość puste durne pokemony
Generacja pokemon. Nic więcej nie dodam.

Gość AlinaM
Ja i moj chlopak nie miszkamy w miescie, mamy daleko. Ja specjalnie jezdzilam 70 km do Poznania, zeby zrobic tatuaz i poprawki i kolor wypelniajacy a on tego nie docenia... uwazam ze tatuaz ukochanego to piekna rzecz masz milosc na cale zycie ze sobą :) nie wiem tylkk jak z nim rozmawiac powiedzial ze sie zastanowi ale chyba tylmk przeciaga sprawe... przeciez to nic strasznego taki tatuaz pare cm chyba ze juz powoli uczucie w nim wygasa?

Gość gość
Zamiast slubu tatuaz:DBoze widzisz I nie grzmisz.ten pomysl to dno dna.widac,ze chociaz ten chlopak ma cos w glowie I nie realizuje tej glupoty:D

Gość gość
A jak za rok pojawi sie jakis,,Stefan,,to tez jego imie wydziarasz obok?:Dubaw po pachy:D

Gość AlinaM
Czemu patologia? nie pale nie pije uczciwie zarabiamy on jest elektrykiem, a ja w przedszkolu pracuje i nikt nawet nie wie tam gdzie pracuje ze mam taki tatuaz. pozatym zadnego stefana nie bedzie bo ja kocham mojego Pieska i juz i tak musze z nim byc.

Gość gość
A duzo palcilas za tatuaz?

Gość pokemony puste pały
patologia umysłowa pokemonów nie zna granic

Gość patologia x100
zróbcie se na czole tatuaże, z napisem " tępe puste pokemony"

Gość gość
Wytatuuj sobie ci/pę to bedziesz zadowolona

Gość gość
Dotarło do chłopaka że jesteś jeb. nięta i teraz się zastanawia jak z tego wybrnąć hahah

Gość AlinaM
Chyba jestescie wszyscy zazdrosni ze moj chlopak chcial byc tak romantyczny zeby zwiazac swoje imiona ze mna na zawsze! Zazdrosnicy bez milosci w zyciu i wogle

Gość AlinaM
jak mozna tak wyzywac obcego czlowieka niealdnie robicie. A ja chcialam tylko porade bo krucho w moim zwiazku....

Gość AlinaM
Placilam dosc duzo, kwoty nie wymienie na forum ale kosmetyki dobre moze bym kupila np. Perfumy.