Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zboczenie, ze kręci mnie mocna uległość wobec Kobiet ?

Polecane posty

Gość gość

Już sam nie wiem co o tym myśleć. W skrytości marzę o swojej Pani, której mógłbym lizać, całować, masować, wąchać stopy. Która mogłaby mnie związać, w*****ać w tyłek straponem, zsikać mi się do ust, usiąść mi na twarzy tyłkiem, gdy ja miałbym lizać jej dziurki gdy ona się np odpręża lub gdy ogląda telewizję. Podnieca mnie ten strach zmieszany z podnieceniem, ta niepewność sytuacji, co będę musiał zrobić, lub co mnie czeka. Mógłbym wąchać nawet szpilki swojej Pani, lizać je, to samo z bielizną.

Gość gość
Myślę, że to tak samo normalne jak uległość wobec mężczyzn. Pozostaje Ci tylko znaleźć swoją Panią przy której będziesz szczęśliwy :)

Gość gość
Ale czy są takie, które lubią takie rzeczy jak opisałem ? Które lubią takie przyjemności ? I wiążą się z takimi facetami ? Tylko nie na zasadzie, że daje jej daninę, tylko chodzi mi o związek.

Gość gość
Z tym sikaniem to trochę przesada, zalatuje szejkami Arabskimi...

Gość gość
A tam przesada.

Człowieku, takich jak ty to ze świecą szukać [a sikanie do ust przez kobietę, to niemalże to samo, co wasza sperma w naszych ustach, której osobiście nigdy nie wzięłam i wezmę do ust]. To się nazywa FEMDOM - poczytaj o tym. Mało popularne, co wg mnie jest wadliwe. Sama mam dominujące usposobienie i tak samo jest mi trudno znaleźć uległego mężczyznę. Życzę Ci szczęścia w poszukiwaniach.

PS: Nic w tym dziwnego, choć oooj zboczony to ty jesteś - choć to zaleta w tej sferze.

Gość gość
Nie wiedziałem, ze ktoś odpowie w tym temacie. A co do uległości, to pewnie ciężko spotkać kogoś do wspólnej relacji, a co dopiero do związku. Większość uległych z tego co wiem, kręci uległość w łóżku, a w życiu codziennym, to raczej oni wolą rządzić, niż być na zawołanie, taka jest prawda. W jakimś sensie trzeba mieć do tego predyspozycje, nie wiem, delikatność, bycie mięczakiem w środku, na pozór pewnym siebie, w środku słabym, który wolałby mieć swoją tzw opiekunkę, swoją Panią. W życiu realnym trudno rozpoznać Dominującą kobietę, takich jest raczej mało, podobnie jak i uległych, przynajmniej, jeżeli chodzi o taki związek, a nie tylko sesyjka. Te rzeczy które podałem w temacie, owszem mógłbym praktykować ze swoją Panią, ale musiałbym poczuć z nią silna więź. Nie byłbym wstanie ulec każdej kobiecie, musiałbym widzieć w niej Boginię, piękność, móc myśleć o niej dniami i nocami, jak o swojej największej słabości. Typowe uzależnienie od swojej Pani, że myśl tylko krąży na nią. Oddając się duchem i ciałem, np wystawiając tyłek do uderzenia pejczem.

Gość gość
w wieku dorastania wyobrazales sobie rozne sceny gdzie kobieta przejmuje wladze nad Toba ? jezeli tak, to jest to jeden z powodow Twojego pociagu do wlasnie takich kobiet. Powodzenia w poszukiwaniach, bo to ciezka sprawa, ale nie niemozliwa.

Gość gość
Podniecają mnie tacy Panowie ,lubię takie różności w łóżku gdy facet mi się poddaje i ja z nim mogę robić wszystko ,mówię mu bezpośrednio wypiesc moja dziureczke i jego głowę schyłek na dół ,on musi jeśli tak nie zrobi nie ma już drugiego razu ,ja rozkazuję w łóżku facet musi robić w łóżku to co ja sobie życzę ,czasami dam też sobą porzadzic :-) musi być troszeczkę zboczono ,by akcja była nie monotonia

Gość gość
Hmm. Już jako małego chłopca podniecały mnie pewne sytuacje. Np gdy kobieta, czy dziewczyna siadała na wc, to wyobrażałem sobie, że to ja jestem tym kiblem, że jestem częścią intymności kobiety, jej największej tajemnicy. Fetyszyzm ujawnił mi się w wieku około 12-13 lat. wtedy to mogłem wąchać bieliznę kobiet, dziewczyn, lizać ją. W szkole zazwyczaj myślałem o swoich nauczycielkach, zamiast o rówieśnicach. Były takie nauczycielki, za którymi większość nie przepadała, a ja miałem mokro jak o nich myślałem. Z natury to raczej nigdy do końca nie byłem pewny siebie. W czasie stresu zazwyczaj się pocę, zwłaszcza moje ręce . Gdy niektóre dziewczyny mi ubliżyły, to nie potrafiłem się jakoś postawić w przeciwieństwie od innych. Piękna kobieta paraliżuje mnie, może ten kontrast, ze ona jest taka piękna, a ja taki zwyczajny, czując się jej niegodnym. Przerażała mnie przemoc, źle się czułem w towarzystwie cwaniaków, chociaż udawałem, że jest ok, to naprawdę tego nie lubiłem. Kiedyś zobaczyłem filmy, gdzie kobiety dominują facetów, podniecało mnie, gdy np jedna spuściła mu ślinę do buzi, że mógł np być takim podnóżkiem na jej stopy, mógł je całować, lizać, wąchać, gdy ona sobie np tam siedziała. Kobiety przy biurku, np w rajstopach z pozycją nogi na nogę , kojarzyły mi się z jakąś władzą, ta kultura tych Pań na mnie mocno oddziaływała, te ich chody w szpilkach. A co do uległości, to mnie nie podnieca taka zwykła w łóżku lekka dominacja. Mam na myśli np związanie, ubranie mi maski niewolnika, w*******ie mnie np pod drzewem straponem, bycie dziwką ssając strapona swojej Pani, czy takiego sztucznego penisa, gdzie miałbym np dogadzać swojej Pani, albo ona by miałaby nabijać się na mnie znaczy na penisa przyczepionego np na moich ustach. Czy założyć mi coś na jaja, czy na fiuta. Taki związek jest tam gdzieś w skrytości serca, to takie marzenia. Gdybym spotkał taką kobietę gdzieś na swojej drodze, gdybym przełamał swój strach i swoje lęki, to poszedłbym na całość ;)

Gość gość
Nie chciałabym takiego faceta. Dla mnie taki osobnik jest niemęski.

A dla mnie to jest męskie. Jak dla mnie to romantyzm, taki wyższy level. :O Wcale nie jest tak, że kobiety nie lubią uległych mężczyzn. Lubią, choć akurat ja wolałabym np. sprać tyłek takiemu. Bardzo interesują mnie techniki sado-masochistyczne - jak mama mówi - odkąd byłam dzieckiem to na taką sadystkę wyrastałam ! hahaha :D

Gość gość
Akurat jestem. Romantyzm ? Sam piszę wierszę do szuflady, ale nie wiem czy to zalicza mnie do romantyka. Może to dziwne, ale mam jak na faceta trochę małe ręce, drobną budowę ciała, a tyłek zgrabny jak kobieta. Ostatnio moja matka mi powiedziała, że mam zgrabny tyłek jak panienka. Trochę się wstydzę, że piszę wiersze, to trochę do faceta nie pasuje.

Gość gość
A co do chłosty dodam , to też dałbym sobie wychłostać tyłek tak do czerwoności, to musi być przyjemne, uczucie takiego swędzenia i bólu z przyjemnością. Gdyby moi najbliżsi się dowiedzieli, jakie mam upodobania to by zerwali ze mną znajomość, jestem tego pewny.

Gość Maciej uległy
MRSAKIRA - jesteś ideałem. Bardzo chciałbym nawiązać z Tobą kontakt. Jestem mężczyzną konkretnym, myślę że atrakcyjnym. Niesamowicie działają na mnie Kobiety pewne siebie, dominujące.. Daj mi proszę szansę Cię poznać.. a wierzę że będziesz mile zaskoczona... Proszę, podaj jakiś kontakt do siebie, lub napisz do mnie na meila: piesmaciej@op.pl Kłaniam się nisko Królowo - Maciej

Gość gość
Dla mnie to nie jest normalne, jak każda inna parafilia, ale póki ktoś nie robi krzywdy innym, staram się to akceptować.

Gość gość
Podaj namiary do siebie i wiek

Gość gość
Jako autor tematu przymierzam się do zakupu typowego zestawu dla uległego, typu kajdanki,korki analne, maskę, knebla, łańcuszki na sutki, świeczki do polewania woskiem.

Gość gość
czy jest tutaj Domina z Wrocławia?

Gość uległy maso z Gdyni
Jestem z Gdyni i marzę o związku femdom oraz domestic discipline na codzień. Chciałbym mieć taka Panią, która jak trzeba ukarze mnie porzadnym laniem właśnie. Bardzo chciałbym Panią poznać. Mam 42 lata, chociaż ponoć wyglądam młodziej, nie mam dzieci ani żony, jestem kawalrem. GaduGadu:49074767

Gość Domina

Oj ja dlugo szukalam mojego Niewolnika .z męskimi egoistycznymi kreaturami mi nie wychodzilo .awantury, wściekałam się .nie wiedzialam wtedy o femdom nic .po prostu nie wychodziły zwiazki , zostawiałam te meskie uparte kreatury , przeciez nie bede sie meczyc .Az poznalam Uległego .i zrozumialam wszystko .Jestem dominą z duszą , jest to tak naturalne dla mnie .Absolurnie wszystko -psychiczna dominacja na codzien , organizowanie zycia swojego niewolnika, sluzba , kary , nagrody , zawładnęłam jego umysłem , jest moim podnóżkiem , lize , caluje masuje stopy, jest papierem toaletowym po siusianiu, jest wszystkim czego sobie zazycze.Na codzien jest inteligentny, przedsiębiorczy, kulturalny , mega zadbany , wysoki , wysportowany .Jego celem jest sprawianie szczescia swojej Pani .Kobiety -to jest wspaniałe . Jestem uwielbiana i to daje mi jeszcze wieksza sile na codzien w pracy i ogolnie .Nigdy nie jestem przemeczona .jestem zadbana , zadowolona .I to jest dla mnie wlasnie mega mega meskie .Kazda egoistyczna meska kreatura powinna dostac chłostę za zle traktowanie kobiet .za zdrady , lenistwo , nie dbanie o nia.niebawidzę.Dla mnie to najbardziej męskie na swiecie .Prawdziwy Uległy -to nie jest zyciowa ciamajda a wrecz przeciwnie .To zaradny facet ktory zrobi wszystko by zadowolić swoja Panią.

pozdrawiam .

Gość Uległy

Pragnę poznać kobietę dominę i być z nią , żeby w łóżku zawładnęła mną całym żebym mógł spełniać jej rozkazy