Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były chłopak napisał po 3 miesiącach

Polecane posty

Gość gość

Hej Około 3 miesiące temu zerwał ze mną chłopak. Byliśmy razem rok i 3 miesiące. Zerwał i powiedział, że On sam nie wie czego chce, że potrzebuje czasu. Pisałam do Niego po zerwaniu. Na początku często. Długie monologi na GG. On nie odpisywał na SMSy ani wiadomości na GG, nie odbierał telefonów. Raz odpisał, pijany. Skończyło się na tym, że kazał mi do siebie nie pisać nigdy więcej i dać mu "ku**a spokój". Nie napisałam więcej (to było około miesiąca temu). Wczoraj jak gdyby nigdy nic napisał do mnie na GG. Zapytał mnie o zawodowe sprawy. Rozmawialiśmy trochę, ale tylko o pracy. Dziś znów napisał, z kolejnymi pytaniami. Znów pisaliśmy, o wiele dłużej, ale nadal tylko o pracy. Napisał, że go zmotywowałam do pracy. Zupełnie nie rozumiem czego On chce. Pytania, które mi zadaje mógłby zadać setce innych osób i pewnie dostałby sto razy lepszą odpowiedz. A jednak pyta mnie. Chciałabym go zapytać dlaczego napisał, ale boję się, że znów stracimy kontakt... Jak myślicie, jaki jest powód ponownego nawiązania kontaktu ? Dodam jeszcze tylko, że wciąż go kocham. Ten czas bez Niego pozwolił mi pomyśleć na trzeźwo o naszym przeszłym związku. Wiem jakie błędy popełniłam, wiem jak je naprawić.

Gość gość
No tez tak mam ze mi sie czasami o bylych przypomina , jak mam chwile czasu na myslenie .

Gość Litościwy facet40 doradca
Ma dosyć zwalania sam konia i chce cię wyru/chać. Skończ kontakt natychmiast i nie odpisuj, bo wdepujesz w gó/wno powyżej kolan tym razem. Dobrze ci radze.

Gość gość
Mówi się, że dwa razy się do tej samej rzeki nie wchodzi. Ale ja z moim obecnym mężem rozstawaliśmy się trzy razy, za pierwszym razem powrót był nieoczekiwny i spontaniczny, później znów się rozstaliśmy żeby po pół roku znowu być razem.. I wiesz co, każdy mi mówił, że nie warto, że znowu się rozstaniemy, że nie ma sensu i będę cierpieć i płakać. A teraz wiem, że lepszej decyzji nie mogłam podjąć jak dawać mu kolejne szanse. Może on też teraz przemyślał i nie wie jak do Ciebie się odezwać i próbuje na różne sposoby zaczynając od tematu "praca" potem przejdzie do życia osobistego "co porabiasz" i tak pójdzie.. Jeśli chcesz i nie rozstaliście się z powodu jakiegoś poważnego to próbujcie!