Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz będę miał niezły ubaw z biedaków gdy będą narzekać na biede

Polecane posty

Gość gość

koryciarze wydoją was do cna bando dymanych idiotów

Gość gość
biedni ludzie są na własne życzenie

Gość gość
W tych czasach jest ciężko być biednym człowiekiem

Gość gość
Jest dużo ludzi biednych ale to nie jest niczyja wina. Rodzice opowiadali mi,ze kiedyś było ciężko i sami nie wiedzieli co zrobić więc postanowili importować i eksportować ubrania ,trafili w rynek a teraz posiadają ogromną firmę i jesteśmy finansowo zabezpieczeni . Ja nie znałam innego życia niż wyjazdy,wakacje,prezenty,zakupy bez ograniczeń i nie jest to nic złego przecież.

Gość gość
co jest złego w tym,ze ktoś jest bogaty? Mój Dziadek w czasie wojny wyjechał do stanów założył firmę później tata zarządzał i rozwijał ją otworzył w innych stanach jak i również w europie więc o co chodzi ? Utworzył miejsca pracy

Gość gość
Ja bym wolała być biedniejsza ponieważ co 3 niedziele przyjęcie z ważnymi członkami taty firmy a jak nie u nas w domu to u innych,pieniądze nie mają znaczenia nie ważne czy Francja czy New York samolot ma być na czas i już a jak nie to tata potrafi się zdenerwować,chciałam zrobić zakupy Polsce z koleżankami to mnie wyśmiał ale i tak poszłam wolę takie sklepy niż sztywne butiki w Paryżu:-) Pieniądze szczęścia nie dają i to jest prawda,ja jestem zadowolona ale wystawne zycie to nie to