Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tratantox

Niezawodny nowy sposób na motywacje,pamięć i koncentracje

Polecane posty

Gość tratantox

Temat wielokrotnie poruszany i różne sposoby są promowane w mediach.Ludzie biorą jakieś dopalacze,napoje energetyczne,a nawet gorsze rzeczy. A tym czasem ja znalazłem zupełnie inny sposób,genialny w swej prostocie i działający zawsze ,niezaleznie od okoliczności:Założenie nauszników wygłuszających.Dokładnie takich jak na poniższych zdjęciach http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/49/98/08/14/4998081414 lub http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/50/50/85/66/5050856662 Wielu z was pewnie się śmieje z niedowierzaniem. Dlatego wyjaśnię na czym polega ich działanie .W momencie założenia zwiększa się(lekko ,niegroźnie) ciśnienie przepływu krwi do mózgu pod wpływem docisku ,a jednocześnie następuje wygłuszenie.To powoduje natychmiastowe dotlenienie mózgu skutkując maksymalną koncentracją a co za nią idzie wzrostem pamięci i motywacji,gdyż te 3 obszary sa ze sobą ściśle związane. Są różne rodzaje nauszników(nie mylić ze stoperami,które w ogóle nie działają!), wersja 27 db(czerwone) lżej dociskają-dłużej można posiedzieć,oraz wersja 29Db(żółte) mocniej.Oba są skuteczne. Po założeniu nauszników należy na chwilę zamknąć oczy(wyciemnić) wziąć głęboki wdech(następuje relaks i odświeżenie) po kilku chwilach następuje pełne uaktywnienie umysłu i gotowość do pracy(znika senność,zmęczenie,dekoncentracja,znużenie,stres).Wszystkie negatywne czynniki ustępują. Polecam,gdyż stosuję od 18 lat i nie miałem jeszcze sytuacji aby nie działały Można je kupić na aukcji w dziale "Ochronniki słuchu" oraz w sklepach budowlanych

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować