Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Daje sobie tylko rok czasu i wyjeżdzam z kraju. Tylko 3 rzeczy mogą mnie zatrzym

Polecane posty

Gość gość

Tylko trzy rzeczy mogą mnie zatrzymać: - chce po 4 latach od skończenia liceum iść na studia, złożyłem papiery na 2 kierunki na Uniwersytecie Gdańskim, mature miałem całkiem dobrą, więc mam nadzieje, że się dostane. Interesuje mnie 'bezpieczeństwo narodowe' oraz 'kryminologia' Chce tylko licencjat. Jeśli się dostane to zostanę w kraju, jak nie to mam już jeden powód żeby wyjechać. - Zatrzymać mnie może zmiana władzy w Polsce w jesiennych wyborach. Jeśli Kukiz, Korwin, Braun, KNP, Ruch Narodowy wystartuja z jednej listy (a wszystko na to wskazuje) to mamy szanse na poparcie rzędu 20-30% a kto wie może nawet na wygranie wyborów i to oni będą rozdawać karty i rządzić tym krajem. W 90% Ci kandydaci i te partie mają te same poglądy jeśli chodzi o funkcjonowanie kraju, gospodarke itp Na Węgrzech Orban robi to co mówi od lat JKM i proszę bardzo jak sie węgry wybijają, wystarczyło że obniżyli CIT z 18 do 10% co sciągnęło do Węgier wielu inwestorów zagranicznych. Jeśli chodzi o podatki dochodowe JKM tak samo jak Orban jest za ich zniesieniem i Orban to robi, tyle że 'na raty' najpierw obniżyli z 16 do 9% ale w najbliższych latach zlikwidują go całkowicie. Zatem jeśli wygra nowa siła w wyborach to warto będzie tu zostać, chyba że znów do władzy dorwą się PiSiory i POwcy :o wtedy jak nic trzeba spyerdalać... - Trzecim powodem dla którego warto byłoby zostać to po prostu dziewczyna :) Kobiety robią z nami co chcą więc pewnie warto byłoby dla niej zostać (choć można zawsze razem wyjechać) Ale chce tylko jedną dziewczyne, latam za nią pół roku, tyle ze mam z 10kg nadwagi :o i wiem, że to odbiera mi szanse u niej. Ale dlatego przez ten max rok chce o nią zawalczyć, schudnąć, będe na basen chodzić i nawet kaloryfer chce dla niej wyrobić, zmiana fryzury, zmiana stylu ubierania, ogólna elegancja itp :) JAK ZA ROK WSZYSTKIE TE 3 RZECZY NIE WYJDĄ to wyjeżdzam...

Gość gość
Jesteś cwelem.

Gość gość
wyjeżdżaj i nigdy nie wracaj

Gość gość
S********j z tego kraju nikt cie tu nie lubi

Gość gość
łapaj ostatni pociąg :D

Gość gość
ale skąd tyle jadu tutaj? :o Widzę, że też macie dość nieudolnych rządów PO i PiSu, rozumiem i wybaczam :)

Nie rozumiesz, i to własnie twój problem. A pojmiesz cos takiego że to nie od polityki zależy twój los? I nikt niczego nie zmieni? Bo nie zmieni. A jak wprowadzą JOWy :D to nawet jak wszelkie narodowe ruchy będą miały 50% poparcia, i tak nie wejdą do sejmu. to tak na marginesie. Kukiz? gwiazda jednego sezonu, jakich było wielu.

Gość gość
no ale to jest tylko jeden z powodów, dwa pozostałe mogą się udać i wtedy tez zostanę, a za Kukizem wcale nie jestem bo wiem, że to populista, a JOWy to bagno, niedługo Bronek rozpisze referendum o Jowach i tyle z tego będzie, ale PIS i PO tego nie chcą bo wiedzą ze juz do sejmu ci sami ludzie nie wejdą więc cała klika byłaby odciągnięta od koryta