Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża? Niemożliwe

Polecane posty

Gość gość

Cześć Może mi ktoś tu powie coś sensownego, ja już nie myślę racjonalnie. Zrobiłam dziś rano test ciążowy strumieniowy. Wyszedł mi pozytywny. Był z drugiego moczu. Od razu pojechałam do szpitala ale nie mogłam wytrzymać do wieczora i zrobiłam kolejny test tym razem płytowy. Wyszedł negatywny, był z trzeciego moczu. Kochałam się z mężem 15. 04 (5 dni po miesiaczce) i później w dzień spodziewanej miesiączki. Dziś jest 5 dzień i dalej nie mam okresu. Śluz jest żółty, raz płynny raz gesty. Z mężem używamy prezerwatyw, w tym cyklu za drugim razem był przerywany, ale dużo wcześniej. Co się dzieje?

Gość gość
Przykro mi, ciąża

Gość gość
Ciężko powiedziec, ja osobiscie poczekałabym parę dni i zrobila rano test, bo z testami jest różnie, kilka rzeczy tez na nich wpływa np. inne tabletki. Poczekaj pare dni i daj znac pozniej jak sie czujesz.

Gość gość
To chyba będzie najdłuższy dzień w moim życiu. Bardzo uważamy a tu proszę. A jaki jest śluz na początku ciąży? Nie mam innych objawów oprócz braku miesiączki, nic mnie nie boli.

Gość gość
Śluz raz jest taki raz taki. Na śluz nie patrz, bo to Ci nic nie da. Ja zrobiłam jeden test kasetowy i wyszedł pozytywny. Więcej nie robiłam. Jeśli masz krótkie cykle, to mogłaś zajść w ciążę. Jeśli okres się nie pojawi, proponuję zrobić kolejny test za kilka dni.